Ga hem vrijdag weer maken voor verjaardag van mijn vader.
Foto's + mening is altijd leuk!

Ingrediënten
6 eieren
175 gram roomboter
225 gram poedersuiker
4 eetlepels bloem
250 gram melk chocolade
200 gram witte chocolade
225 gram crème fraiche
Bereiding
Verwarm over voor op 180 graden celcius.
Bekleed de springvorm met bakpapier.
• Breek de melkchocolade in stukjes en laat deze au bain Marie smelten
• Splits de eieren
• Smelt de boter en roer de eierdooiers en het poedersuiker er doorheen
• Roer de bloem erdoorheen
• Roer er nu de gesmolten chocola doorheen
• Klop eiwit stijf en spatel dit luchtig door de chocolademengsel
• Schenk het beslag in de springvorm
• Bak de taart 60 minuten in het midden van de oven
• Laat de taart enkele minuten afkoelen
• Verwijder de springvorm
• Laat de taart verder afkoelen
• Smelt de witte chocolade au bain Marie en roer de crème fraiche er doorheen
• Laat beetje afkoelen
• Bestrijk daarna de taart ermee
• Laat de taart in de koelkast minimaal een half uur opstijven
Eet smakelijk!!