Heb toenstraks een cake gebakken samen met mn ma. Gewoon zon pak cakemix en eieren, boter en suiker enzo erbij. Mixen en in de bakvorm. Ik had de oven aangezet op 220 graden. Cake erin gezet en na een kwartier roken we dat er iets aan het aabranden was . Had dus de oven op 150-175 graden moeten zetten . Hebben de cake maar na 3 kwartier eruit gehaald want hij werd wel heel erg zwart, even gekeken of hij echt wel goed was. Even af laten koelen maar toen waren we wel benieuwd of hij aan de onderkant ook zo zwart was . Cake uit bakvorm gehaald en nee hoor, zag er super lekker uit aan de onderkant . Maa wat moesten we nou met dat aangebakken gedoe , mes erbij gepakt en eraf gesneden. Wat poeiersuiker erover en je zag er niks meer van. Toch nog een lekkere cake gebakken . Dus mensen als jeeen cake binnen 3 kwartier klaar wilt hebben ( moet eigenlijk anderhalf uur in de oven staan) moet je de oven op 220 graden zetten en het bovenste zwarte laagje eraf snijden . Is nog hardstikke lekker hoor
Chica
Berichten: 12272
Geregistreerd: 04-03-02
Geplaatst: 04-04-03 14:24
Hebben jullie heel goed opgelost Je kan er dan ipv. poedersuiker ook anders evt. gesmolten chocolade of glazuur overheen gooien, lijkt mij ook heel lekker!
axeltje
Berichten: 2755
Geregistreerd: 16-04-01
Geplaatst: 08-04-03 21:05
Idd erg slim. Wij doen er ook wel eens abrikozenjam over met kokos. Heerlijk!