Benodigdheden:
1 pond gehakt
1/8 liter slagroom ( 125 ml dus

1 blik champignons
2 kleine blikjes tomatenpuree
2 uien
3 eetl. bloem
1 blokje boullion
scheutje ketjap
2 theel. sambal
2 teentjes knoflook
1/4 liter water ( 250 ml )
1/4 liter melk ( 250 ml )
Bereiding:
Gehakt bakken in boter of olijfolie. Uien, champignons, ketjap, sambal en knoflook toevoegen.
Daarna water en bloem bij elkaar mixen en daarna de melk erbij, dit over het gehakt heen gieten en goed roeren. Voeg nu het blokje bouillon en de tomatenpuree toe. ( minuutje of 5 goed doorroeren en beetje laten pruttelen )
De slagroom door de saus roeren net voordat 't gerecht wordt opgediend. Niet laten koken!
Lekker met sla, basilicumazijn en een beetje suiker.
Of tomaten-basilicumsalade: Tomaten, uien, verse basilicum, basilicumazijn, olijfolie & suiker.
Buon Appetito

