ham kaas rolletjes gevuld met verse champignons in een tomate - bassilicum saus met een prakje geraspte kaas erbij

en natuurlijk met pasta!!

hoe maak je het??
benodigdheden voor 2 personen:
6 plakjes ham
6 plakjes kaas
1 bakje verse champignons
geraspte kaas
bassilicum
tomatepuree
pasta
je bakt de gesneden champignons in en boter tot ze bijtgaar zijn en giet ze af in een vergiet!
je neemt een plakje ham en legt er een plakje kaas op! dan leg je er een eetlepel champignons op en rolt het op...je legt alles in een vuurvaste schotel..
dan maak je je tomatepuree:
boter smelten tot het goud kleur heeft, 2 afgestreken eetlepels maizena of ander bindmiddel...samen kloppen, de tomatepuree erbij en goed samenkloppen en zachtjes water toevoegen tot je de gewenste hoeveelheid saus hebt

voeg er voor de smaak 2 klontjes suiker bij (bij kleine klontjes 3) en vergeet de bassilicum niet
de tomatesaus doe je bij de ham - kaasrollen en zet je samen in de magnetron voor 5 minuten...
ondertussen zorg je dat de pasta ook al opstaat natuurlijk!!
schaal uit de oven...alles netjes op een bordje leggen, beetje geraspte kaas erover en smullen maar
voor de pittigere eter kun je er een theelepeltje pittige sambal bij doen en italiaanse kruiden...vergeet vooral het peper en zout niet!!
smakelijk