@ Jaime jij kan echt super goed boetseren... Wauw!! Heel knap.
melanie_h
Berichten: 2989
Geregistreerd: 19-11-04
Woonplaats: Kingswood
Geplaatst: 15-02-10 14:38
Jaime, wauw, wat mooi zeg!! Dat schaapje zo lief. Heb je daar een stappenplan van
newmom
Berichten: 1524
Geregistreerd: 01-05-09
Geplaatst: 15-02-10 14:45
hallo! Wie heeft er leuke ideeen? Mijn schoonmoeder is donderdag jarig en ik heb beloofd taart te maken. ze houdt van honden (vooral die kleine handtashondjes ) en van nagelszetten en van kleren kopen, shoppen..
alle ideeen zijn welkom
en als ik vandaag bij DLT een bestelling doe dan is het er zeker donderdag??
Ik heb RoyalIce fondand, is deze geschikt voor boetseren. En zo ja als ik het woensdag nodig heb, kan ik het dan vandaag boetseren? Of kan ik beter wachtten tot morgen?
Neela
Berichten: 1340
Geregistreerd: 03-02-08
Geplaatst: 15-02-10 15:01
zal me voorstellen ben chantal 25 jaar woon in denhaag heb ik 2002 me diploma banketbakker afgerond .. helaas niet meer in verder gegaan...
ik maak afentoe wel eens taarten enzo. ik heb er hier 1 toen me broer ging trouwen in 2007
me zusje gaat ook trouwen in mei en daar ga ik ook een taart voor maken. maar foto vervolgd.
groetjes chantal
Polivy
Berichten: 11541
Geregistreerd: 10-10-03
Geplaatst: 15-02-10 15:04
Ik ga voor pasen een taart maken die in één van mijn boeken staat. Heb een ei 3d pan via ebay gehaald en dan die maken, wit bekleden, 'scheur' er in en daar een kuiken uit laten komen
wat een gave taart chantal! kom ons hier ff de ogen uitsteken
poli, leuk idee! ik denk dat als ik de cupcakes gedaan heb ik er wel ff klaar mee ben.
Luckymoon
Berichten: 391
Geregistreerd: 15-09-08
Woonplaats: Elst, Belgie
Geplaatst: 15-02-10 15:18
Polivy schreef:
Ik ga voor pasen een taart maken die in één van mijn boeken staat. Heb een ei 3d pan via ebay gehaald en dan die maken, wit bekleden, 'scheur' er in en daar een kuiken uit laten komen
als jullie je taart helemaal afhebben.... zetten jullie hem dan in de koelkast? hoorde dat dat niet kon?!! dus heb ik mijn taarteruit gelaten vond alleen dat de vulling dan een beetje warm wordt en dat is niet zo lekker