Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95
C_arola schreef:Mon chou taart van Dr Oetker met Bastogne bodem, heerlijk en vaste prik hier met verjaardagen. In de zomer maak ik weleens een aardbeien kwarktaart, ook van Dr Oetker met verse aardbeien erop. Niet veel werk en prima de avond ervoor te maken zodat het goed kan opstijven in de koelkast.
Iris82 schreef:C_arola schreef:Mon chou taart van Dr Oetker met Bastogne bodem, heerlijk en vaste prik hier met verjaardagen. In de zomer maak ik weleens een aardbeien kwarktaart, ook van Dr Oetker met verse aardbeien erop. Niet veel werk en prima de avond ervoor te maken zodat het goed kan opstijven in de koelkast.
Ik heb de laatste 3 monchoutaarten het probleem gehad dat de monchou+slagroom niet opsteven in de koelkast maar dat het een drapje werd bij het aansnijden. Heb jij (of iemand anders) daar toevallig nog tips en ideeën voor?
Michelle_ schreef:Er is van Koopmans ook een nieuw soort appeltaart, met room erin.
Ook erg lekker en veel minder werk
https://www.koopmans.com/recept/romige-appeltaart/
Iris82 schreef:C_arola schreef:Mon chou taart van Dr Oetker met Bastogne bodem, heerlijk en vaste prik hier met verjaardagen. In de zomer maak ik weleens een aardbeien kwarktaart, ook van Dr Oetker met verse aardbeien erop. Niet veel werk en prima de avond ervoor te maken zodat het goed kan opstijven in de koelkast.
Ik heb de laatste 3 monchoutaarten het probleem gehad dat de monchou+slagroom niet opsteven in de koelkast maar dat het een drapje werd bij het aansnijden. Heb jij (of iemand anders) daar toevallig nog tips en ideeën voor?
Iris82 schreef:C_arola schreef:Mon chou taart van Dr Oetker met Bastogne bodem, heerlijk en vaste prik hier met verjaardagen. In de zomer maak ik weleens een aardbeien kwarktaart, ook van Dr Oetker met verse aardbeien erop. Niet veel werk en prima de avond ervoor te maken zodat het goed kan opstijven in de koelkast.
Ik heb de laatste 3 monchoutaarten het probleem gehad dat de monchou+slagroom niet opsteven in de koelkast maar dat het een drapje werd bij het aansnijden. Heb jij (of iemand anders) daar toevallig nog tips en ideeën voor?
C_arola schreef:Mon chou taart van Dr Oetker met Bastogne bodem, heerlijk en vaste prik hier met verjaardagen. In de zomer maak ik weleens een aardbeien kwarktaart, ook van Dr Oetker met verse aardbeien erop. Niet veel werk en prima de avond ervoor te maken zodat het goed kan opstijven in de koelkast.
Appeltaart maak ik niet, teveel gedoe dus als mijn man die wil eten moet hij het zelf gaan maken. Ik zorg er dan wel voor dat het opkomt
pillow schreef:C_arola schreef:Mon chou taart van Dr Oetker met Bastogne bodem, heerlijk en vaste prik hier met verjaardagen. In de zomer maak ik weleens een aardbeien kwarktaart, ook van Dr Oetker met verse aardbeien erop. Niet veel werk en prima de avond ervoor te maken zodat het goed kan opstijven in de koelkast.
Appeltaart maak ik niet, teveel gedoe dus als mijn man die wil eten moet hij het zelf gaan maken. Ik zorg er dan wel voor dat het opkomt
Voor een monchoutaart heb je toch helemaal niks van die dure dr Oetker nodig. Dat is zo simpel zelf te maken en erg lekker.
pillow schreef:C_arola schreef:Mon chou taart van Dr Oetker met Bastogne bodem, heerlijk en vaste prik hier met verjaardagen. In de zomer maak ik weleens een aardbeien kwarktaart, ook van Dr Oetker met verse aardbeien erop. Niet veel werk en prima de avond ervoor te maken zodat het goed kan opstijven in de koelkast.
Appeltaart maak ik niet, teveel gedoe dus als mijn man die wil eten moet hij het zelf gaan maken. Ik zorg er dan wel voor dat het opkomt
Voor een monchoutaart heb je toch helemaal niks van die dure dr Oetker nodig. Dat is zo simpel zelf te maken en erg lekker.
Rubs schreef:Qimm schreef:Appeltaart is alleen zooooo veel werk (vind ik )
Appeltaart uit een pak van de supermarkt valt wel mee hoor, ik gebruik wel minder appels dan moeten.