Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95
Duhelo schreef:Dit is supersimpel zelf te maken!
Gewoon eiwit opkloppen met suiker (ik geloof 50 gram suiker per eiwit), minstens 12 minuten kloppen tot de merengue tussen je vingers fluwelig aanvoelt.
Toefjes spuiten of grote plakken, en in de oven (op een kiertje) op 90 graden. Kleine toefjes kort, grotere plakken langer.
Smaakjes kan je gewoon desgewenst toevoegen.
prugelpiet schreef:Duhelo schreef:Dit is supersimpel zelf te maken!
Gewoon eiwit opkloppen met suiker (ik geloof 50 gram suiker per eiwit), minstens 12 minuten kloppen tot de merengue tussen je vingers fluwelig aanvoelt.
Toefjes spuiten of grote plakken, en in de oven (op een kiertje) op 90 graden. Kleine toefjes kort, grotere plakken langer.
Smaakjes kan je gewoon desgewenst toevoegen.
Maar het moet zo lang in de oven
xPabloBokt schreef:Leuk truukje is ook dat je de mengkom op zijn kop boven je hoofd moet kunnen houden. Dan is de merengue stijf genoeg
Qimm schreef:Boven je hoofd is essentieel?