Gevulde trostomaatjes, jammie...
4 personen
Keuken: Nederlands
Techniek: N.v.t.
Smaak: Neutraal
Soort gerecht: Voorgerecht
Hoofdingrediënt: Groenten
In combinatie met: N.v.t.
Bereidingstijd: 10-20 minuten
Ingrediënten: 3 el mayonaise, 1dl suir cream, 1-2 tl citroensap, 1-2 tl mosterd, zout, peper, suiker, 1 bosje grof gesneden basilicum, 200 gr in stukjes gesneden rode, groene en gele paprika, 1/2 bosje gesnipperde lente-uitjes, 200 gr in blokjes gesneden boterhamworst, 100 gr fijngesneden augurken, 8 tros-tomaten.
Hulpmiddelen:
Voorbereiding:
Bereidingswijze: Doe de mayonaise, sour-cream, citroensap, mosterd, basilicum, paprika, uitjes, augurken en boterhamworst in een kom en schep dit door elkaar. maak op smaak met zout, peper en suiker. Zet de salade even weg. Snij met eens cherp mes de "dekseltjes"van de tomaten. Hol de tomaten voorzichtig uit met een theelepel. Kruid met wat zout en peper. Vul de tomaten met de salade.