Weet iemand hoe je dat kan maken??? Alvast heel erg badankt.
Vivian
Berichten: 2827
Geregistreerd: 19-03-02
Woonplaats: Ijsselmonde
Geplaatst: 22-09-02 18:17
Je neemt een pinda,pelt hem en gooi hem in het water?
Nee heb geen idee.Echt iets voor jou,pinda soep
Avanti
Berichten: 13903
Geregistreerd: 14-02-02
Woonplaats: ridderkerk
Geplaatst door de TopicStarter: 22-09-02 18:21
whahaha, was het maar zo simpel. Nee ik heb het een keer bij Surinamers gegeten, het is echt lekker het was allleen heeeeel heet maar dat doe ik erg gewoon veel minder sambal ofzo bij
Kinta
Berichten: 2702
Geregistreerd: 19-09-01
Woonplaats: prov. Utrecht
Geplaatst: 22-09-02 19:43
Wat je nodig hebt: 1 pot kippenbouillon met stukjes vlees er in 3/4 pot pindakaas 1 fijngesnipperd uitje 1 eetlepel sambal (mag ook minder, hoor) Zout ketjap fijngesnipperd lenteuitje
In een soeppan het uitje fruiten, met de sambal en de pindakaas er door heen roeren. (vuur niet te hoog anders brandt alles gelijk aan) Bouillon er bij en met water aanlengen zoals op het pakje staat. Even door laten koken en soep op smaak brengen met zout en ketjap. Eventueel kun je er plakjes komkommer of banaan over heen doen.
Avanti
Berichten: 13903
Geregistreerd: 14-02-02
Woonplaats: ridderkerk
Geplaatst door de TopicStarter: 22-09-02 20:06
Hrstikke badankt Kinta super ga het morgen gelijk maken! Echt bedankt! Heb jij het trouwens zelf weleens op?
Kinta
Berichten: 2702
Geregistreerd: 19-09-01
Woonplaats: prov. Utrecht
Geplaatst: 23-09-02 09:17
ja, maar ik moet eerlijk zeggen het niet superlekker te vinden, maar hou ook niet zo van pinda's! Eet smakelijk.
essiedepessie
Berichten: 2628
Geregistreerd: 04-03-02
Woonplaats: Castricum
Geplaatst: 27-09-02 22:30
Ik heb het ook gegeten, vond het ook niet zon succes!! Des te meer happen k nam, des te meer het tegen ging staan.