Kook pasta volgens de wijze aangegeven op het pak. Doe door het water een scheutje olie naar keuze.
Doe in een pannetje een blikje mexico-melange (doperwtjes, mais, paprika (volgens mij van Bonduelle) te koop in bijna elke supermarkt), doe hier een snufje zout bij.
Open een blikje tonijn op oliebasis. Maak de tonijn los met een vork.
Wanneer de pasta klaar is, giet het af, giet vervolgens de mexico-melange af, meng de pasta en de melange in een schaal (of doe het terug in 1 pan), meng de tonijn er doorheen.
Eventueel als je eters hebt en je wilt het wat opleuken, knip dan wat takjes peterselie af ter decoratie.
Eet smakelijk met enigzins wat vitamines
Pava
Berichten: 2064
Geregistreerd: 21-11-01
Geplaatst: 18-09-02 12:40
Of gewoon een uitje fruiten, knoflook erbij. Pannetje Heinz Tomato Frito opzetten, tonijn (naturel) erbij, uitjes erbij en een zootje italiaanse keukenkruiden en wat verse basilicum.....
Flootje
Berichten: 570
Geregistreerd: 17-01-02
Woonplaats: Hoogvliet (rt)
Geplaatst: 18-09-02 16:59
Pava schreef:
Of gewoon een uitje fruiten, knoflook erbij. Pannetje Heinz Tomato Frito opzetten, tonijn (naturel) erbij, uitjes erbij en een zootje italiaanse keukenkruiden en wat verse basilicum.....
Zo is het precies hoe ik het ook maak! Heerlijk!!!
Wmijn
Berichten: 3654
Geregistreerd: 11-08-02
Woonplaats: Eindhoven
Geplaatst: 18-09-02 18:25
Ik bak altijd een uitje en knoflook, daarna room erdoorheen. Beetje dik laten worden, tonijn en (veel) dille er doorheen en natuurlijk pasta erbij. Liefst verse dille, maar uit een potje kan ook. Peper en zout naar smaak toevoegen en eventueel wat andere groententen, bijvoorbeeld prei ofzo.