- hele lekkere olijfolie direct van de boerderij uit Italie meegebracht, alleen voor over de salade - nog een olijfolie uit Italie, voor de dagelijkse salade - gewone olijfolie van de AH om de bakken
- olijfolie met basilicum - olijfolie met citroenaroma
- walnootolie - oosterse roerbakolie - sesamolie - nog 4 flesjes Royal Mail olie waarvan ik zo de soorten niet weet
- een paar van die kleine flesjes olie van de Drogheria Alimentaria (oid) - gewone slaolie - bread dipping oil van de AH
en voor azijn - 8 jaar oude balsamico azijn - nog twee balsamico soorten - rode wijn azijn - kruidenazijn - frambozen azijn - en sherry azijn geloof ik
Overdrijf ik, of zijn er meer van dit soort gekken?
zobras
Berichten: 6059
Geregistreerd: 23-08-01
Geplaatst: 18-09-02 09:19
Heee, zo bestaan er dan zoveel olieen??? Nee, ik ben best simpel in de keuken.
olijfolie zonnebloem olie
witte wijn azijn
LadyMadonna
Berichten: 62220
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: werkendam (NB)
Geplaatst: 18-09-02 10:04
alleen maar slaolie wat ik gebruik om mijn laarzen te laten glimmen Neuh, gebruik zelden olie of azijn
Karin
Berichten: 65336
Geregistreerd: 10-01-01
Geplaatst: 18-09-02 10:05
Walnootolie, mijn grote favoriet!
Verder heb ik ook die olijfolie met basilicum (althans meestal, hij is nu toevallig net op) en zonnebloemolie. En dan houdt het wel op.
Ik gebruik het om mee te bakken in de wok en als dressing voor salades.
Tender
Berichten: 2359
Geregistreerd: 09-01-01
Geplaatst: 18-09-02 12:45
zonnebloemolie olijfolie olijfolie met spaanse pepers olijfolie met knoflooksnippers
en ik wil eigenlijk binnekort graag een fles arachnide-olie halen en oja, die flesjes van Drogheria etc die moet ik eigenlijk ook eens proberen!!!
Dus ja, Lielle, ik ben nog niet zo ver als jij, maar er zijn dus meer van die gekken!!!!!
Anoniem
Geplaatst: 18-09-02 12:48
Mijn olievoorraad bleek behoorlijk uitgeput toen ik gisterenavond een tostietje wilde bakken. Het enige wat er nog stond was knoflookolie. Best lekker hoor, maar niet voor een tosti .
Lielle
Berichten: 66255
Geregistreerd: 12-01-01
Geplaatst door de TopicStarter: 18-09-02 12:50
oh ja, ik heb ook nog olijfolie met schoongemaakte knoflookteentjes in de ijskast staan. Altijd knoflook bij de hand en heerlijke olie voor op een stukje brood.
knoflookolie sesamolie (alssie niet op is) pépins de raisins (druivenpittenolie dacht ik?) olijf arachide (voor de frituur) zonnebloemolie olijfolie walnootolie Ik ben vooral gek op die Epifine is het geloof ik, sesamolie is gewéldig. Voor dagelijksgebruik is de olijf, zonnebloem is voor de paarden en de rest is vaak koudgeslagen en *dus* voor dressings voor over salades. Breaddippingoil is GEWELDIG, maar dat heb ik al een tijd niet meer gehaald, vooral met warm stokbrood en maar dippen, dan eet ik niets anders meer! En dan nog de azijnen, die weet ik zo niet, ook een paar hele leuke! (witte en rode wijnazijn, knolflookazijn, gewone azijn, schoonmaakazijn en nog wel een paar smaakjes voor het koken).
Kitty
Berichten: 7698
Geregistreerd: 29-01-01
Woonplaats: Rolde
Geplaatst: 19-09-02 11:21
Olijfolie met kruiden, slaolie, lederolie en massageolie