Diner voor 8 personen, van te voren klaar te maken

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

MarliesV

Berichten: 15147
Geregistreerd: 24-06-08
Woonplaats: Hellendoorn

Re: Diner voor 8 personen, van te voren klaar te maken

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-12 12:39

Lekker een grote pan met Pilaf thuis maken en daar opwarmen en rijst er bij, evt frisse salade.

Pilaf is het lekkerst als het iig een dag heeft gestaan dus dat is top.

Even het recept zoals wij hem maken. Het doorwarmen kan je dus doen als je het opwarmt. Als je het lekkerdere vind kan je er ook bv kip in doen ipv varkensvlees. Recept is voor 4 personen dus voor jou even x2 doen.

Pilaf.

500 gr varkensvlees, wat boter om te braden
1 groot blik perzikken
1 klein blikje champignons
4 uien
3 eetl. ketjap
½ theelepel sambal
1 blikje tomatenpuree (klein)
Knoflookpoeder of een teentje
Peper,paprikapoder en zout
Evt. allesbinder , (doe ik nooit )

Vlees ¾ gaar bakken
Vlees uit de pan , dan de uien fruiten in het vet van het vlees.
Als dit klaar is het vlees weer toevoegen bij de uien.
Het sap van de perzikken er bij doen, 5 min. later het blikje champignons compleet toevoegen,
weer 5 min. laten sudderen/bakken .
Hierna ketjap en sambal en tomatenpuree toevoegen
De overige kruiden naar smaak toevoegen.
Als dit weer kookt de perzikken (in kleine stukjes gesneden) toevoegen.
Dit nog een paar min. doorwarmen en dan is het klaar.

Life is short....SMILE while you still have teeth!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: GoogleAdsense en 24 bezoekers