Ik stoom dus al mijn groenten, veel lekkerder en gezonder dan gekookt, en lekker makkelijk, timer op een half uur en je hebt er geen omkijken meer naar.
Meer mensen die dit gebruiken?
irene
Berichten: 3538
Geregistreerd: 08-06-01
Woonplaats: Culemborg
Geplaatst: 20-09-04 22:07
Yep, zowel voor de groente als voor de aardappels. De smaak is veel beter en je hoeft niets meer af te gieten
LadyMadonna
Berichten: 62220
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: werkendam (NB)
Geplaatst door de TopicStarter: 20-09-04 22:09
Idd, aardappels ook. Rijst ook weleens, alleen dat duurt weer langer dan koken. Vlees en vis schijn je er ook in te kunnen doen, jij weleens geprobeert?
irene
Berichten: 3538
Geregistreerd: 08-06-01
Woonplaats: Culemborg
Geplaatst: 20-09-04 22:14
Dat heb ik nog nooit geprobeerd, wel eens een keer macaroni, maar dat was niet zo'n succes. Dat bleef bikkelhard
Vis is misschien wel een idee om eens te proberen. Vlees doe ik meestal op de grill. Ik heb naast de kookplaat een ingebouwde grill. Die gebruik ik voor vrijwel al het vlees.
Elles
Berichten: 22816
Geregistreerd: 14-06-01
Woonplaats: Flevoland
Geplaatst: 21-09-04 11:12
Vis kan er ook in Andijvie was niet zo'n succes, al het water liep eruit en de andijvie was helemaal hard opgedroogd
Duhelo
Berichten: 28547
Geregistreerd: 29-05-03
Geplaatst: 21-09-04 18:59
wij gebrukken dat bij men pa voor men broertje (zwaarlijvig door handicap ) we gooien daar alles in, in het water onderaan peterselie en andere kruiden vlees en groenten+aardappels in het goede bvak, eventueel kruiden met peper + peterselie oid en dan stomen maar ik vind het niet te eten, maargoed, dat is persoonlijk