Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Sterre schreef:Jammie, dat klinkt lekker! Ken ik helemaal niet (zegt ook niets hoor !)
Hoe lang moet dat in de koelkast voordat je het kan eten??
Margreet schreef:Dus er gaat een rauw ei in?
Weet niet of dat wel zo gezond is!
Het klinkt wel apart, wel iets om een keer uit te proberen.
Joolanda schreef:- 250 g boter
- 200 g bruine/witte basterd suiker
- 1 reep pure chocolade
- 1 pakje vanille-suiker
- 1 ei
- 300 g biscuitjes
chocolade au-bain-marie laten smelten,
boter smelten, koekjes klein maken,
suiker, gesmolten chocolade/boter, koekjes, ei en vanillesuiker door elkaar roeren en in een ingevet cakeblik paar uur in de koelkast
Margreet schreef:Hallooooo dit is een topic uit 2002. Waar haal je het vandaan zeg....
Elles schreef:Er mag op de topics nog gereageerd worden, ook als ze wat ouder zijn. Wél geldt natuurlijk de regel van “als je niks zinnigs toe te voegen hebt, zeg dan niks” Dus reacties als "Aaaaargh, dat lijkt me echt goor!" of "Hmmmm.... lijkt me lekker zeg!" worden verwijderd. Wél is het natuurlijk leuk als je -als je een recept van een bokker hebt uitgeprobeerd- even meldt hoe het smaakte