Ik ben nogal cake fan en bak ongeveer 2x in de week een cake. Nu heb ik laatst een boerencake met kaneel & appel gebakken. Echt ongelooflijk lekker .. Nu wil ik eigenlijk een half choco half naturel bakken maar ik weet niet zo goed hoe ik die choco moet creeeren (cacoapoeder?).. Misschien mensen nog andere ongelooflijk lekkere tips??
Dioxide
Berichten: 7666
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: FL360
Geplaatst: 12-05-04 19:32
Laat pure chocolade au-bain-marie smelten en giet dat door het beslag Doe ik ook altijd zo met de brownies
Anoniem
Geplaatst: 12-05-04 20:53
Gewoon cakebeslag maken, helft in de vorm gieten, dan twee schepjes dure cacao erdoorheen roeren, en zo vermengen, en dan erbij gieten. Meer is echt niet nodig, en dure cacao, omdat daar de smaak net iets duidelijke van wordt, dan van Nesquik
Veel succes!
Oliver
Berichten: 4478
Geregistreerd: 05-01-04
Woonplaats: Utrecht
Geplaatst: 12-05-04 22:02
Gewoon cake bakken en dan van dan gesmoltenchocolade erover heen gieten en hard laten worden. Of euhm.. cake in plakken (horizontale.. lagen dus) snijden en daartussen sjam of chocopasta doen (Ben in een chocolade bui)
Anoniem
Geplaatst: 12-05-04 22:04
Die tips van Oliver daar moet je van houden, ik vind het zo te machtig worden, dat subtiele met cacao erdoorheen vind ik veel lekkerder
#Ymke#
Berichten: 13943
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: In het brabantse land
Geplaatst door de TopicStarter: 12-05-04 22:10
ik mag geen pure chocolade. Dus het moet echt subtiel zijn
ellenlouise
Berichten: 3784
Geregistreerd: 18-12-02
Woonplaats: In het groene hart van het land
Geplaatst: 12-05-04 22:13
Maak eens een spacecake, succes verzekerd!
#Ymke#
Berichten: 13943
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: In het brabantse land
Geplaatst door de TopicStarter: 12-05-04 22:20
jajaja.. zeker weten dat ik dan de cake lekker vind EN lol heb
Qweeny
Berichten: 558
Geregistreerd: 24-04-04
Woonplaats: (leidschenveen) Den Haag
Geplaatst: 17-05-04 22:18
maak eens muffins ook erg lekker ! !
Letizia
Berichten: 12147
Geregistreerd: 24-04-02
Geplaatst: 20-05-04 22:36
Gewoon cacoa door de helft van je beslag doen, zo doe ik het ook altijd, succes en eetsmakelijk
Yooon
Berichten: 607
Geregistreerd: 30-12-03
Woonplaats: Opendeeeh ,,
Geplaatst: 20-05-04 23:07
met walnoten er door is ook een idee
Letizia
Berichten: 12147
Geregistreerd: 24-04-02
Geplaatst: 20-05-04 23:16
of oplos koffie (van die korreltjes, als je het een leuk idee lijkt, laat het dan ff weten, dan vraag ik aan m'n moeder hoe dat ook al weer in z'n werk ging)
Jennygirl
Berichten: 4491
Geregistreerd: 15-06-03
Woonplaats: Amsterdam
Geplaatst: 21-05-04 08:49
Met dadels en walnoten? Of geprakte banaan en walnoten. Banaan en choco? Blueberries?
Lennon
Berichten: 4342
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Belgisch Limburg
Geplaatst: 21-05-04 08:50
Appelcake... Gewoon cake-beslag maken en daar stukjes of partjes appel door mengen en bakken zoals een gewone cake.
Roosch
Berichten: 36638
Geregistreerd: 04-07-03
Woonplaats: Anywhere
Geplaatst: 28-05-04 20:37
cocoa er door heen mixen! (hier spreekt een desknuddige, nee een deskundige )