Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Letsdunit schreef:Ik sprak toevallig gisteren iemand die net een blikje had opgegeten uit 1989 ! Dat vind ik persoonlijk tever gaan maar uit 2007 en als het er nog goed uit ziet waarom niet.
), dan zou ik het gewoon eten. 
ze moeten er een datum opzetten, maar zeker met blikvoer is dat eigenlijk altijd fictief
MandyR schreef:Het is misschien een idee om de nieuw ingekochte blikken achter de oude te zetten zodat de oudste altijd vooraan staan en dus als eerste gepakt worden?
Blikvruchten zou ik dus gewoon eten. 

(staat hier in een la, zal in een kast minder goed werken, behalve dan een apothekerskast he)
. Alleen met vlees ben ik wat voorzichtiger. Maar spul uit de vriezer gaat er nog wel in hoor!
In mijn vorige huis heeft de keuken een bepaald niet decoratief verantwoorde roodbruine streep gekregen door een blikje dat maar een paar maanden over de datum was. Stond echt niet bol ofzo, maar ik zetten de blikopener erin en er ontstond een soortement van tomatenfontein...
Sonja schreef:Kijk ff uit met de tomatenpureeIn mijn vorige huis heeft de keuken een bepaald niet decoratief verantwoorde roodbruine streep gekregen door een blikje dat maar een paar maanden over de datum was. Stond echt niet bol ofzo, maar ik zetten de blikopener erin en er ontstond een soortement van tomatenfontein...
Dorée schreef:Ik ben daar nooit zo moeilijk in. Staat het niet bol, ruikt het goed en zitten er geen rare zweefdingetjes in oid (:D vaak in natte dingen, ik ken ze uit ijsthee), dan zou ik het gewoon eten.
.
.