hoe chinese eieren maken?

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
lageveld

Berichten: 3378
Geregistreerd: 03-09-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-04-04 20:32

Zijn de eitjes dan hard- of zachtgekookt ? Of is dat net als bij een gewoon gekookt ei ook te regelen met de kooktijd (vast wel Lachen ) en is die dan ook korter ?


lageveld

Berichten: 3378
Geregistreerd: 03-09-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-04-04 15:15

Ik heb een aantal pogingen achter de rug. Zowel met azijn als met de draaitruc. Het blijft echter een puinzooi Verward Verward


lageveld

Berichten: 3378
Geregistreerd: 03-09-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-04-04 00:12

Had ik ook al twee keer geprobeerd Lachen en dat leek tenminste nog ergens op Lachen
Maar hoe hoort het resultaat er dan uit te zien ? Gewoon als een soort gepeld gekookt ei ? of een soort spiegelei ? En wat is nou precies het voordeel van dat geknoei Haha! vooropgesteld dat het al een beetje lukt ??? oftewel, wat is er beter aan dan aan een gewoon lekker zachtgekookt eitje ?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: MissWeenie en 50 bezoekers