Grote garnalen in avocado in de oven (met knoflookbrood)
Gebakken aardappeltjes Peultjes Zalm in bladerdeeg
IJs na.
Ik kan niet wachten........
Oscar
Forumcoordinator
Berichten: 132046
Geregistreerd: 23-09-01
Woonplaats: Braboland
Geplaatst: 04-04-04 16:31
Hoe laat ? Klinkt goed hoor ! Een vraagje: zalm in bladerdeeg, doe je daar nog iets bij / tussen ? Of alleen de zalm in bladerdeeg rollen ?
Sizzy
Berichten: 27232
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Den Haag
Geplaatst: 04-04-04 16:32
Hoe laat worden we verwacht Mjam! Klinkt goed zeg
Jennygirl
Berichten: 4491
Geregistreerd: 15-06-03
Woonplaats: Amsterdam
Geplaatst: 04-04-04 17:14
Meneer Montignac zou een rolberoerte krijgen als je hem dit voor zou schotelen
Flutterby
Berichten: 8126
Geregistreerd: 25-09-03
Woonplaats: Etten-Leur
Geplaatst: 04-04-04 17:34
Heb je genoeg bestek of moet ik mijn eigenste meenemen ?
Imker
Berichten: 17539
Geregistreerd: 30-10-01
Geplaatst door de TopicStarter: 04-04-04 18:17
Oscar schreef:
Hoe laat ? Klinkt goed hoor ! Een vraagje: zalm in bladerdeeg, doe je daar nog iets bij / tussen ? Of alleen de zalm in bladerdeeg rollen ?
Helaas, helaas, alles is al op....
De zalm in bladerdeeg is erg moeilijk te maken: Men gaat naar de Jumbo, rukt daar de diepvriesvitrine open, neme het pak met de "zalm in dillesaus bladerdeeg" uit het schap. Men keert huiswaarts, verwarmt de oven voor op de voorgeschreven manier, haalt het product uit de verpakking en legt deze op een ovenschaal. Dan laat men dit product 30 minuten garen op de omschreven temperatuur en: KANEN MAAR!!!!!
Snel en simpel
Laura
Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland
Geplaatst: 04-04-04 18:32
Citaat:
Meneer Montignac zou een rolberoerte krijgen als je hem dit voor zou schotelen
Inderdaad haha
Imker
Berichten: 17539
Geregistreerd: 30-10-01
Geplaatst door de TopicStarter: 04-04-04 18:54
Laura schreef:
Citaat:
Meneer Montignac zou een rolberoerte krijgen als je hem dit voor zou schotelen
Inderdaad haha
Dat geloof ik graag.... maar desondanks is het wel heel lekker. Dat Montignaccen heb ik 3 dagen geprobeerd in een grijs verleden, maar gatver, dat was saai!
Lennon
Berichten: 4342
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Belgisch Limburg
Geplaatst: 04-04-04 19:11
Klinkt heerlijk... enne heb je toevallig het receptje voor die grote garnalen in avocado
Imker
Berichten: 17539
Geregistreerd: 30-10-01
Geplaatst door de TopicStarter: 04-04-04 21:52
Natalie schreef:
Klinkt heerlijk... enne heb je toevallig het receptje voor die grote garnalen in avocado
Ik zal het morgen even overtypen voor je, goed?
vikki
Berichten: 14286
Geregistreerd: 21-02-01
Geplaatst: 05-04-04 11:59
je zet het recept dan toch wel in dit topic he Imker? Want ik ben dol op garnalen en avocado, ik wil het dus ook wel eens proberen...
Lennon
Berichten: 4342
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Belgisch Limburg
Geplaatst: 05-04-04 12:17
imker schreef:
Ik zal het morgen even overtypen voor je, goed?
Hehe, ben ook precies niet de enige die dit receptje wel ziet zitten