Menu voor vanavond:

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Imker

Berichten: 17539
Geregistreerd: 30-10-01

Menu voor vanavond:

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 04-04-04 14:31

Grote garnalen in avocado in de oven (met knoflookbrood)

Gebakken aardappeltjes
Peultjes
Zalm in bladerdeeg

IJs na.

Ik kan niet wachten........ Vork

Oscar
Forumcoordinator

Berichten: 132046
Geregistreerd: 23-09-01
Woonplaats: Braboland

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-04-04 16:31

Hoe laat ? Knipoog Haha!
Klinkt goed hoor !
Een vraagje: zalm in bladerdeeg, doe je daar nog iets bij / tussen ?
Of alleen de zalm in bladerdeeg rollen ?

Sizzy

Berichten: 27232
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-04-04 16:32

Hoe laat worden we verwacht Haha!
Mjam! Klinkt goed zeg Vork

Jennygirl

Berichten: 4491
Geregistreerd: 15-06-03
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-04-04 17:14

Meneer Montignac zou een rolberoerte krijgen als je hem dit voor zou schotelen Haha!

Flutterby

Berichten: 8126
Geregistreerd: 25-09-03
Woonplaats: Etten-Leur

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-04-04 17:34

Heb je genoeg bestek of moet ik mijn eigenste meenemen ?

Imker

Berichten: 17539
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 04-04-04 18:17

Oscar schreef:
Hoe laat ? Knipoog Haha!
Klinkt goed hoor !
Een vraagje: zalm in bladerdeeg, doe je daar nog iets bij / tussen ?
Of alleen de zalm in bladerdeeg rollen ?


Helaas, helaas, alles is al op.... Tong uitsteken

De zalm in bladerdeeg is erg moeilijk te maken: Men gaat naar de Jumbo, rukt daar de diepvriesvitrine open, neme het pak met de "zalm in dillesaus bladerdeeg" uit het schap. Men keert huiswaarts, verwarmt de oven voor op de voorgeschreven manier, haalt het product uit de verpakking en legt deze op een ovenschaal. Dan laat men dit product 30 minuten garen op de omschreven temperatuur en: KANEN MAAR!!!!!

Snel en simpel Haha!

Laura

Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-04-04 18:32

Citaat:
Meneer Montignac zou een rolberoerte krijgen als je hem dit voor zou schotelen
Inderdaad Haha! haha

Imker

Berichten: 17539
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 04-04-04 18:54

Laura schreef:
Citaat:
Meneer Montignac zou een rolberoerte krijgen als je hem dit voor zou schotelen
Inderdaad Haha! haha


Dat geloof ik graag.... maar desondanks is het wel heel lekker. Dat Montignaccen heb ik 3 dagen geprobeerd in een grijs verleden, maar gatver, dat was saai!

Lennon

Berichten: 4342
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Belgisch Limburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-04-04 19:11

Klinkt heerlijk...
enne heb je toevallig het receptje voor die grote garnalen in avocado Haha!

Imker

Berichten: 17539
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 04-04-04 21:52

Natalie schreef:
Klinkt heerlijk...
enne heb je toevallig het receptje voor die grote garnalen in avocado Haha!


Ik zal het morgen even overtypen voor je, goed?

vikki

Berichten: 14286
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-04 11:59

je zet het recept dan toch wel in dit topic he Imker? Want ik ben dol op garnalen en avocado, ik wil het dus ook wel eens proberen... Vingers aflikken

Lennon

Berichten: 4342
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Belgisch Limburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-04 12:17

imker schreef:
Ik zal het morgen even overtypen voor je, goed?

OK dan!

Hehe, ben ook precies niet de enige die dit receptje wel ziet zitten Haha!