.... het ging gewoon goed! Ok ok, het was ook niet heel moeilijk wat ik had gemaakt (tortellini met tagiatelle roomsaus, zonder hamblokjes want die was ik vergeten ) maar vond het toch wel knap van mezelf. Nix aangebrand, het was zowaar tegelijk klaar, het smaakte goed.... Enige minpuntje was dat het meer tijd kostte dan ik had gepland, moest nl. om 18.00 werken dus om 17.40 de deur uit, maar toen was het net klaar... Weet ik dus ook weer voor de volgende keer, eerder beginnen. Maar ben wel heel trots op mezelf dat ik gewoon wat eetbaars heb klaargemaakt wat nog tegelijkertijd klaar was ook!
Ben het hele weekeinde alleen thuis, dus morgen ga ik weer wat proberen. Deze keer aardappelschijfjes met sla en kipburger. Ben benieuwd! Waar ik trouwens wel van baal zijn die grote sausverpakkingen, dan heb ik gelijk een pan vol saus en ben maar in mn 1tje. Kan je dat niet afmeten ofzo? Iemand die weet hoe dat zit?
PPPeet
Berichten: 5965
Geregistreerd: 06-02-04
Geplaatst: 26-03-04 23:10
woww goed man haha
Maar kan je niet gewoon een grote pan maken en dan wat je over hebt in porties invriezen.. scheelt je de volgende keer weer....
Tamara
Berichten: 10444
Geregistreerd: 20-07-01
Geplaatst door de TopicStarter: 26-03-04 23:12
chickey schreef:
woww goed man haha
Maar kan je niet gewoon een grote pan maken en dan wat je over hebt in porties invriezen.. scheelt je de volgende keer weer....
Had dus idd over en dat heb ik in de koelkast gelegd, dat eet ik maandag. Zonder saus, had iemand die er verstand van heeft erover nagevraagd en die zei dat die de maandag niet zou houden en ook in combi met niet echt een goed plan zou zijn.
Duhelo
Berichten: 28553
Geregistreerd: 29-05-03
Geplaatst: 01-04-04 12:27
misschien halveren neem nu dat je een pak van 500 gr sauspoeder hebt, en er moet 1 liter water op gewoon het pakje in 2 of 4 delen, en dan het water halveren, of 4 delen ofzo
Tamara
Berichten: 10444
Geregistreerd: 20-07-01
Geplaatst door de TopicStarter: 01-04-04 15:40
dutske schreef:
misschien halveren neem nu dat je een pak van 500 gr sauspoeder hebt, en er moet 1 liter water op gewoon het pakje in 2 of 4 delen, en dan het water halveren, of 4 delen ofzo
Is idd een idee, maar ben niet zon rekenwonder he. Maar ga wel es kijken of het de volgende keer lukt!
ellepel
Berichten: 47341
Geregistreerd: 24-02-04
Woonplaats: assen
Geplaatst: 01-04-04 16:04
vast wel! en wie weet kom je binnenkort zelf met een recept aan!
Tamara
Berichten: 10444
Geregistreerd: 20-07-01
Geplaatst door de TopicStarter: 01-04-04 16:05
ellepel schreef:
vast wel! en wie weet kom je binnenkort zelf met een recept aan!
Hahaha, niet al te enthousiast he, ben al blij dat ik een redelijk potje kan koken wat eetbaar is. Voor de spannende, ingewikkelde recepten moet je nog ff niet bij mij zijn!
rakkertje
Berichten: 271
Geregistreerd: 21-03-04
Woonplaats: ergens in een hutje op de veluwe
Geplaatst: 01-04-04 16:15
als je een weegschaal en eenlitermaat gebruikt kom je al heel ver bv in en zakje saus zit 500gr dan weeg je als je de helft wil251 af of als je een kwart wil 250 gram en met water net zo wil je de helft doe je een halfe liter wil je een kwart doe je 250 centi liter