Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
gouda schreef:oh jammer
ze gaat ook een speciale broodbakmachine kopen een hele dure (deeg mag niet rijzen of zo) dus receptjes daarvoor zijn ook welkom.
Gister had mijn vader gekookt en hadden we al een actie: het eten was flauw want er mocht geen maggiblokje in en mijn zus kon de snitzel niet eten want er zat meel omheen. Ook kon er iets van kruisbesmetting zijn ofzo .
Fem007 schreef:Bij een goede bakker kan je wel terecht voor glutenvrij brood
sjakie"]
[quote="Fem007 schreef:Bij een goede bakker kan je wel terecht voor glutenvrij brood
abby schreef:Kijk ook eens op de site van het Bureau voor de Voeding. Op Smulweb staan ook veel recepten (ik heb de links niet bij de hand op deze pc, sorry). Mail (ik laat deze vertyping maar staan), pasta en koekjes etc. kun je kopen bij reformzaken.
Er kan inderdaad 'besmetting' plaatsvinden tussen glutenvrij voedsel en glutenrijk voedsel. Gluten zijn erg klein en licht dus kunnen op allerlei manieren in je eten terecht komen.