Lintpasta met spinaziesaus

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

jantina

Berichten: 12359
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-02-04 13:13

Heerlijk! Ik eet het weleens zonder boursin, maar met blauwe schimmelkaas. (niet te veel van die kaas trouwens, dan overheerst het zo)


jantina

Berichten: 12359
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-02-04 21:13

Ik heb het vanavond gemaakt, dit keer met boursin, zoals jullie boven al aangaven. Ik vond het erg lekker, ik had er nog champignons en spekjes doorgegooid. Verschil met de blauwe aderkaas is dat het iets minder pittig is. Ik heb er daarom nog maar even flink vers gemalen peper doorgedaan. De volgende keer doe ik er nog een extra teentje knof door geloof ik

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 39 bezoekers