Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Sonja schreef:O ja en dan het allerliefst stoofpeertjes erbij, en spruitjes en aardappelkroketjes!
Hmmmmm aan m'n buik te voelen is het een uurtje of 5 nu....
Sonja schreef:Ik doe het hetzelfde als Imker, maar ik vind het lekker om een paar sjalotjes en teentjes knoflook in de schaal erbij te leggen, voor het smaakje. Ik gebruik ook graag takjes verse kruiden erbij, bv thijm of rozemarijn. In de oven blijft het inderdaad wat malser, ik denk omdat de warmte van rondom komt en niet alleen van onder
Ik zet het trouwens wel (veel) langer in de oven dan Imker, een uurtje of drie toch wel.
Sonja schreef:O lekker Imker, dus dat smaakt een beetje richting Argentijns Rund? En dan niet die nepzooi van de Appie, maar als je een keer ECHT Argentijns vlees in kunt kopen? Dan proef je gewoon wat een lekkere dingen dat dier zelf gegeten heeft, dat vlees is van zichzelf al lekker gekruid....
Jeetje 't is half elf en ik zit met het water in m'n mond....