Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Jennygirl schreef:Van smulweb:
2 eetlepel smeerboter 200 g melkchocolade 1 kop poedersuiker 1 eidooier 1 stijfgeklopt eiwit
Vermwarm de melkchocolade in bain-marie en meng de smeerboter erdoor Voeg er de poedersuiker bij en mix het geheel glad. Neem van het vuur en mix de losgeklopte eidooier erdoor Het stijfgeklopte eiwit onderspatelen.
Er staan er nog meer op! Ook met hazelnoten en zo.
Jennygirl schreef:Chocoladeboter, yummie. Dat kan ik dus nergens meer vinden he? In ieder geval niet bij ons in de super. Heb ik al jaren niet meer op. Ik krijg een enorme behoefte aan chocoladeboter.....
Belsje schreef:Wij maakte vroeger zelf chocolade pasta met zo'n witte doosjes "melk" van nestlé ... Weet het juiste recept niet meer, maar dat spul was toch een paar weken houdbaar dacht ik.
En daar kon Nutella niet aan tippen