Als iets lekker is is dat panpizza wel. Ik zal het wel ffkes uitleggen hoe het moet. Voor 2 personen nodig: kaas jong belegen vierkant brood wit boerenham of salami net wat je wilt ui oregano tomaat (je kan sommige ingredienten weglaten) paprika
uitwerking: Snijd de tomaat de ui en de paprika en doe ze in een schaaltje
Beleg de broodjes eerst met kaas dan met stukjes paprika tomaat en ui.
Dan leg je er of salami of ham op.
Strooi er dan wat oregano op.
En als laatste nog een laagje belegen kaas.
Doe het in een grote koekenpan en doe er een deksel op.
Zet het op een laag vuur en hou het 10 minuten goed in de gaten is de onderkant geroosterd dan is die klaar EET SMAKELIJK Ik vind het in elk geval lekker
Feetje
Berichten: 11126
Geregistreerd: 08-12-02
Woonplaats: Het zonnige zuiden
Geplaatst: 30-10-03 21:38
Klinkt best lekker Ga het van de week maar eens proberen denk ik
Belsje
Berichten: 3506
Geregistreerd: 28-10-02
Woonplaats: Belgisch Limburg
Geplaatst: 30-10-03 21:56
Dat is dus iets wat bij mij echt elke keer aanbrand ... Ik leg ze meestal gewoon in de oven, dan heb ik dat probleempje niet
lageveld
Berichten: 3378
Geregistreerd: 03-09-01
Woonplaats: Almelo
Geplaatst: 30-10-03 23:43
Moet er dan niet eerst een beetje boter in de pan of zo ?
Mystylove
Berichten: 262
Geregistreerd: 13-05-03
Woonplaats: Hoogland
Geplaatst door de TopicStarter: 31-10-03 08:23
ja sorry vergeten te zeggen mensen er moet wel boter in de pan
Anoniem
Geplaatst: 31-10-03 08:40
Wat grappig dat dat nog steeds gegeten wordt. De pan-pizza werd eind jaren 70 geintroduceerd door het bureau voor zuivel om te consumptie van kaas te verrhogen. Je moet je voorstellen dat in die tijd nog niemand van een pizza had gehoord, alleen de mensen die wel eens naar Italie op vakantie gingen. De reclama slogan was: hiep hiep hoera voor de panpizza! Wie kent hem nog??
Anoniem
Geplaatst: 31-10-03 12:46
Jaaaaaaaaaaa en toen kwam de beste uitvinding van de vorige eeuw en de 6 eeuwen die nog komen: de Pizza Quick Saus! Op een boterham smeren, reepjes kaas erop en cremeren maar! Yummie Yummie! Ik gebruik dat spul nog steeds voor Pizzatosties!
Wmijn
Berichten: 3654
Geregistreerd: 11-08-02
Woonplaats: Eindhoven
Geplaatst: 03-11-03 00:48
Jippie, dat is van voor mijn tijd Ik doe dit trouwens ook in de oven met bijv. een ciabatta-afbakbrood als onderkant (de helft van zo'n brood dan). Je kunt er trouwens oneindig mee varieren. Ook lekker is met salami, olijven, ui, paprika, tomaat en natuurlijk lekkere kruiden
Anoniem
Geplaatst: 03-11-03 00:59
Wmijn, dat is uit de tijd dat we nog nooit een kiwi hadden gezien en we ons afvroegen of we die nu met of zonder schil moesten eten. [een kiwi was gewoon een groene perzik dachten we]
En chiabatta?????? Wij aten King Corn en Tarvo mout brood!!!
Wmijn
Berichten: 3654
Geregistreerd: 11-08-02
Woonplaats: Eindhoven
Geplaatst: 03-11-03 15:07
Jippie, heb je die kiwi met schil geprobeerd? Chiabatta is zo'n italiaans breed stokbrood. (Met die uitleg zullen ze vast niet blij zijn )
Anoniem
Geplaatst: 04-11-03 11:35
Wmijn schreef:
Jippie, heb je die kiwi met schil geprobeerd?
Joh hahahaha dat kochten onze moeders toen nog niet hoor, je kon d'r wel pukkels van krijgen ofzo.... zo'n raar harig ding.... Dat was in de tijd dat we appels, peren en sinaasappels hadden, en bananen. Maar dan had je ;t wel gehad.
Mar__
Berichten: 6656
Geregistreerd: 03-08-03
Woonplaats: There's no place like home
Geplaatst: 04-11-03 11:53
Lijkt me lekker
Mireille
Berichten: 41893
Geregistreerd: 06-01-03
Geplaatst: 08-11-03 13:47
Die maakte Paulien (Rainie) en ik ook altijd! Echt heel erg lekker.
Ik zelf had me eigen panpizza versie : -Boterham -Kaas -Eventueel Ham -Mayo/Curry in plaats van boter -Oregano