Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Wmijn schreef:Of gewoon zelf pannenkoekenbeslag maken. Dat is namelijk super makkelijk. Gewoon bloem, ei en melk en een erg klein beetje zout. Goed klutsen totdat het de goede dikte heeft. Bij veel beslag meer eieren, maar als je voor 1 persoon pannenkoekenbeslag maakt is 1 ei wel genoeg. Iets van 2 a 3 grote lepels bloem (gok ik ) en dan steeds een beetje melk toevoegen.
Botervlieg schreef:Zo hou je eigengemaakte pannenkoeken warm, orri:
Op een omgekeerd bord over een pan met kokend water.
SMOES nu
}>
Wmijn schreef:Orri, je hebt helemaal gelijk, het zou hier moeten gaan over pannenkoeken uit een pakje... Newforestlover, ik hoop dat je het niet erg vind dat we het ook even over mix hebben?
Lageveld, ik heb net even diverse recepten op het i-net bekeken. Wat nog wel gedaan wordt naast wat ik doe is een klontje gesmolten boter door het beslag en het dan een half uurtje laten staan. En daarnaast wordt het mail gezeeft. Dat vind ik teveel werk en zonder lukt het ook prima