Ik weet niet hoe jullie normaal lasagna eten maar wij doen dit als volgt:
Met neme:
een pak lasagna van Knorr (die wereldgerechten)
rundergehakt
2 uien
1 rode en 1 groene paprika
4 schijven ananas in blokjes
1 miniblikje maïs
300 ml magere melk (of halfvolle)
500 gr champignons in schijfjes/blokjes snijden
strooikaas
Snij alle bovengenoemde ingredienten in blokjes/schijfjes noem maar op.
Bak de champignons apart en de ui ook apart gaar.
Braad het gehakt - wanneer dit gaar is voeg je de paprika toe - goed vermengen, even wachten en voeg dan de champignons, ui, maïs en ananas toe. Zorg wel dat alles tussendoor goed warm en gaar wordt.
Het sap van de ananas en de melk gooi je bij elkaar.
Als de pan vol zit met alle ingredienten en alles goed gaar is gooi je de saus uit het pakje van knorr in de pan, goed mengen en dan doe je het mengsel ananassap/melk erbij, zo wordt het een goede saus in de pan. Zorg dat alles niet te nat wordt.
Nu pak je een ovenschaal en doet de saus/laagje bladen/saus/laagje strooikaas/saus/bladen etc in de ovenschaal. Eindig met VEEL strooikaas.
Zet de oven op 260 graden en zet de schaal ongeveer 30 minuten in de oven. En daarna HEEL smakelijk eten.
Naar smaak kun je peterselie/oregano/tijm/ketchup/ketjap manis/tabasco/spaanse peper etc. toevoegen.
ik vind dit dus echt smullen, ben benieuwd wie het test en wat die ervan vindt. Oja, bovengenoemde is voor 3/4 eters.
naar gelieve kun je ook nog een salade met ijsbergsla/tomaat/komkommer en uit erbij doen. Lekker fris!!