Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Lielle schreef:Verder niets aan toe te voegen (behalve dat ik ontdekt heb dat het ook erg lekker is met hollandaise saus).
Siempie schreef:Ik heb vanavond nog asperges gemaakt:
- asperges 15/20 minuten koken ( we hebben trouwens asperges uit de diepvries van de aldi, op die manier kunnen we het ook 's winters eten)
- lekkere aardappels erbij
- ongeveer 100 gram ham per persoon per plakje opgerold
- ipv asperge/hollandaise saus gebruiken we roomsaus ook erg lekker
- een gevuld eitje erbij, eitje 8 minuten laten koken--> pellen --> door de lengte snijden--> eigeel eruithalen en in een kommetje fijn prakken met een beetje mayo,ketchup,zout,peper,kerrie ( net wat je maar lekker vind) en weer in het eitje leggen.
Eet smakelijk