Dit is een heerlijk en lekker fris recept voor als het zo warm is, vrij snel klaar, je moet het alleen wel minstens een uur in de koelkast laten rusten, maar daar wordt het alleen maar lekkerder op.
Je hebt nodig voor twee personen:
250 g pasta (spirelli of gnocci is het beste)
1/2 kopje heet water
1/2 bouillonblokje
1/2 theelepel mosterd
1 eetlepel azijn
1 eetlepel mayo
peper en zout
ongeveer 150 g doperwtjes(kleintjes)
1 grote rode zoete paprika, in blokjes gesneden
enkele grote augurken, in blokjes gesneden
enkele Weense worstjes (zoveel je wil), in blokjes gesneden
*pasta koken en afgieten, je mag rijkelijk afspoelen met koud water, afkoelen moet het toch en zo kleeft het niet
*bouillonblokje oplossen in het hete water
*mayo, azijn, mosterd en peper en zout toevoegen en goed roeren
*alles bij elkaar kieperen in een grote kom en goed mengen
*in de koelkast zetten en daar minstens 1 uur laten staan (dan trekt de saus in de pasta)
*voor je gaat eten nog eens goed mengen
(hoe langer je het in de koelkast laat staan, hoe lekkerder het wordt)
smakelijk!