Vulling voor bladerdeeg & filodeeg

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-12-02 00:00

Eh, op me werk (De Zwaan in S'dijke) hebben ze wel eens partjes appel gebakken, en dan kaneel erover strooien. Dan haal je de driehoekige bladerdeegbroodjes uit de oven, snijd ze doormidden, doe wat van die appels erin/op bolletje vanilleijs erop, dekseltje erweer op. En smullen, heerlijk.



Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-02 01:01

chantal1 schreef:
Bedankt voor de lekkere tips, ik zal ze zeker eens uit proberen!
Ah, de Zwaan, dat is toch bij die rotonde daar Maya?


Helemaal goed. En heb je zelf ook nog iets bedacht?

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 57 bezoekers