
Ik heb 20 hapjes gemaakt. Voor 20 hapjes heb je nodig:
- 20 velletje bladerdeeg (2 pakjes)
- 175 gram geraspte goudse kaas, jong of belegen
- 4 vleestomaten
- 1 ui
- 1 ei
- zout
- peper
- pizzakruiden of oregano
Om te beginnen snijd je de ui in ringen. De ringen snijd je daarna 2 keer doormidden. Ik heb voor de smaak de ui eerst wat aangebakken in een pan.
Snijd ook de tomaten in dunne partjes.
En dan

Leg een hoopje kaas in het midden van een plakje bladerdeeg. Leg daar boven op wat tomaat en ui en voeg een klein snufje zout en peper toe. Als laatste gaat er een beetje pizzakruiden of oregano overheen.

Pak alle hoeken van het plakje bladerdeeg bij elkaar omhoog.

Vouw de nieuwe punten die dan ontstaan naar binnen zodat het bladerdeeg gaat plooien.

Als je dat met alle plakjes bladerdeeg hebt gedaan zien ze er zo uit.

Om het af te maken kun je een ei breken en het wit en geel goed mengen. Daarna de bovenkant van de bladerdeeg kuipjes besmeren met ei.
25 minuten op 200 graden in de oven.
Dit is dan het eind resultaat

