
Wat voor recept gebruiken jullie voor dé gehaktbal?
Moderators: NadjaNadja, Essie73, Polly, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird

Mijn dochtertje van bijna een jaar die smult er ook van
) en wat paneermeel om de boel stevig te houden. Hmmm, die vindt mijn moeder nog lekkerder dan haar eigen gehaktballetjes
listiglistje schreef:Juist de ketjap houdt alles bij elkaar!
Ketjap voor een heerlijke smaak en zorgt ervoor dat ze niet droog worden.
Mijn moeder maakt ze altijd zo en iedereen is er dol op!
listiglistje schreef:Ik vind die kruidenmixen van Silvio altijd zo zout en te nadrukkelijk aanwezig
)
listiglistje schreef:ja gewoon ketjap manis, nog gezond ook (weinig Kcal) ipv al dat zout
), peper/zout/nootmuskaat, paneermeel, ei, ui en peterselie.
Als de ballen uit elkaar vallen, draai je ze te snel om
Damber schreef:even een tipAls de ballen uit elkaar vallen, draai je ze te snel om
Downhill schreef:Damber schreef:even een tipAls de ballen uit elkaar vallen, draai je ze te snel om
Dan weet je zeker dat ze uit elkaar vallen
Damber schreef:even een tipAls de ballen uit elkaar vallen, draai je ze te snel om
[/quote]
Sorry Damber
Ik las over jouw woordje TE heen 
Benfan schreef:mijn ballen recept is toch echt wel geheim. Maar ik kan wje wel zeggen dat ze erg lekker zijn
dus ben benieuwd, vooral of het wel lukt met de ketjap manis, lijkt me erg lekker