yes eindelijk starten

Moderators: A_nouk, chocobroodje

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
ardonnypony

Berichten: 329
Geregistreerd: 23-10-02

yes eindelijk starten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-12-02 17:59

ik heb eindelijk m'n startkaart *LOL* en ik heb me opgegeven voor wedstrijden. Ik mag meteen in de L1 beginnen omdat ik al L ben geweest en m'n pony al es M is geweest maar vinden jullie dat eerlijk. Ik niet maar ik mag geen eens meer in de B !!!!!!! Boos! Ik moet wel toegeven dat het weer een hoop tijd en moeite kost...... ben ik sneller bij de M en wie weet de Z! Party!!

Haha! er is geen leven zonder lol (en paarden):D


Jamy

Berichten: 10494
Geregistreerd: 03-01-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-12-02 18:45

Jawoor waarom mag je niet meer in de B en wel gelijk in de L?
Meestal is dat pas zo als je al Z bent geweest tocg Verward
maar succes ermee!

liberty

Berichten: 17190
Geregistreerd: 21-09-01
Woonplaats: Breda

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-12-02 19:14

nee hoor, als je een pony hebt die bv M is, en je bent zelf L dan MOET je in de L beginnen! Dat is al heel lang zo. Als je 2 paarden/pony's in de Z rijd mag je geen B meer rijden.

FNRS jury dressuur, mennen, carrousel, springen en parcoursbouwer
http://www.sintels.nl
[MHK] 12 of 16, wie rijdt er mee in het carrouseltopic?

Concorde

Berichten: 6627
Geregistreerd: 14-08-01
Woonplaats: Klein dorpje in Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-12-02 19:40

Klopt idd Liberty.
Ik heb ook mn startkaart, inclusief dressuur en zelfs springcoupons. brrr! wordt nu toch wel errug spannend! januari heb ik mn eerste concours.

Some people look for a beautiful place, others make a place beautiful

Gast912
Berichten: 8730
Geregistreerd: 31-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-12-02 20:43

Natuurlijk mag je wel B starten. Je moet dan gewoon HC starten.

Jamy

Berichten: 10494
Geregistreerd: 03-01-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-12-02 22:45

liberty schreef:
nee hoor, als je een pony hebt die bv M is, en je bent zelf L dan MOET je in de L beginnen! Dat is al heel lang zo. Als je 2 paarden/pony's in de Z rijd mag je geen B meer rijden.

aha nou weten we dat ook weer Haha!

Chantal

Berichten: 4910
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Harderwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 12:29

nee..
Als je pony M heeft gelopen en jij hebt zelf L gereden dan moet je L starten

En als je pony L heeft gelopen en jin M en mag je ook L starten..

maar als jullie allebei Z zijn geweest dan Moet je Z starten

Dat zijn de regels.!

luna_cockie

Berichten: 2167
Geregistreerd: 18-06-02
Woonplaats: Djalamabad

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 14:04

cool dat je nu ook wedstrijden gaat rijden!!!!:D:D
niet teveel winnen he???? Knipoog

HARDCORE
DE HARDE KERN
DE ONDERGROND

fabienne

Berichten: 4817
Geregistreerd: 14-07-01
Woonplaats: Wijchen

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 18:15

Je mag altijd Hors Concours een klasse lager starten dan je officieel zou moeten!Veel springruiters maken daar dankbaar gebruik van om hun (groene) paarden wedstrijdervaring in het B parcours te laten opdoen!

Shannie
Berichten: 5848
Geregistreerd: 07-11-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 19:02

cewl hoor! gefeliciteerd!!!

If you can't amaze people with your intelligence.. confuse them with your bullshit Slim

mrnino

Berichten: 995
Geregistreerd: 30-11-02
Woonplaats: Een plaatsjuh bij `t ijsselmeer ENKHUIZEN !

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-01-03 18:05

juist
als anky ofzo een nieuw paard koopt dan gaat anky toch ook geen b rijden.
xzou wel leuk wezen maar jah het is niet anders.
doe je morgen ook mee ?
zo ja veel succes dan ik doe wel mee.
2x L1 starten.

I LOVE MR.NIÑO 4-EVER AND ALWAYS !!!+o+
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PROFIEL HELEMAAL VERNIEUWD.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Donnie7 en 4 bezoekers