Wat starten met nieuw paard??

Moderators: A_nouk, chocobroodje

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
ukkiepuk

Berichten: 3828
Geregistreerd: 15-06-03
Woonplaats: rotterdam

Wat starten met nieuw paard??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-05-04 20:41

Daar dacht ik toevallig gisteren aan. Ik ben nu B+10 dus L1 startgerechtigd. Als ik nu met een ander paard wil gaan starten die ook B+10 is moet ik dan weer in de B beginnen of mag ik dan L1 starten?? Weet iemand dit?

Niet dat ik een ander paard ga starten maar ik vroeg het me af Haha!


Lielle

Berichten: 64667
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-05-04 20:43

Het gaat om de hoogst gezamenlijke klasse en je zit pas in een klasse als je daarin een wp hebt gehaald. In dit geval ben je beide L1 startgerechtigd maar niet geklasseerd dus je moet B starten.

PS je onderschrift is dus nog niet helemaal correct

ukkiepuk

Berichten: 3828
Geregistreerd: 15-06-03
Woonplaats: rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-05-04 20:51

Lielle schreef:

PS je onderschrift is dus nog niet helemaal correct



Beetje opscheppen mag toch wel Tong uitsteken

ukkiepuk

Berichten: 3828
Geregistreerd: 15-06-03
Woonplaats: rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-05-04 20:53

Lielle schreef:
je zit pas in een klasse als je daarin een wp hebt gehaald.


En als je dan wel in de L1 gestart bent maar je hebt geen wp gereden?

Lielle

Berichten: 64667
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-05-04 20:54

nee, dan ben je dus nog steeds L1 startgerechtigd. Pas na je eerste winstpunt in een klasse ben je er officieel in opgenomen, en dat geldt ook voor een paard. En opscheppen mag gerust van mij hoor Knipoog, weet alleen dat het niet helemaal klopt nog.

Gast4532
Berichten: 67019
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-05-04 20:55

dan ben je nog geen L
het geld pas als je ook echt een wp hebt.

ukkiepuk

Berichten: 3828
Geregistreerd: 15-06-03
Woonplaats: rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-05-04 20:58

Dus ik heb nog geen L1 shet Verdrietig Haha!
Dan zit er maar 1 ding op....winst rijden 11 juli Knipoog

Dank je wel voor de antwoorden, heb ik weer wat geleerd. Ik dacht dat als je eenmaal L1 gestart was (zonder wp) je dan L1 was, maar helaas nog even dooroefenen dus....

Lielle

Berichten: 64667
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-05-04 21:00

ukkiepuk schreef:
Dus ik heb nog geen L1 shet Verdrietig Haha!
Dan zit er maar 1 ding op....winst rijden 11 juli Knipoog


*LOL* OK dan!

Gast4532
Berichten: 67019
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-05-04 21:06

veel succes Haha!

haike

Berichten: 12894
Geregistreerd: 06-10-01
Woonplaats: Vlijmen

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-05-04 13:50

veel succes!!

Dickie
Berichten: 1247
Geregistreerd: 07-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-05-04 14:49

Lielle, stel dat ze met de shet een wp haalt, dan moet ze met dat theoretische andere paard toch gewoon weer 10wp in de B gaan rijden? Ze mag de wp van dat andere paard toch niet overnemen? Ik snap het niet helemaal meer, het is ook zo'n gehannes met al die regeltjes Haha!

gast981
Berichten: 18214
Geregistreerd: 13-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-05-04 14:54

Dickie schreef:
Lielle, stel dat ze met de shet een wp haalt, dan moet ze met dat theoretische andere paard toch gewoon weer 10wp in de B gaan rijden? Ze mag de wp van dat andere paard toch niet overnemen? Ik snap het niet helemaal meer, het is ook zo'n gehannes met al die regeltjes Haha!



Tenzij dat paard L1 +winst is, dan mag ze gelijk in het L starten.

Dickie
Berichten: 1247
Geregistreerd: 07-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-05-04 14:55

Ok, dan snap ik er gelukkig nog wat van Lachen
Zeg, je bent me toch niet aan het stalken he, Pipo? Tong uitsteken Haha!

gast981
Berichten: 18214
Geregistreerd: 13-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-05-04 15:18

Dickie schreef:
Ok, dan snap ik er gelukkig nog wat van Lachen
Zeg, je bent me toch niet aan het stalken he, Pipo? Tong uitsteken Haha!


Hmm dat dacht ik nou ook van jou Haha!

Hoipiepeloii

Berichten: 7219
Geregistreerd: 23-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-05-04 15:25

je moet B starten, om bovenstaande redenen.

Lielle

Berichten: 64667
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-05-04 21:56

samenvattend, je start in de hoogst gezamenlijke klasse (is de klasse waarin beiden, zowel ruiter als paard, een winstpunt hebben gehaald) en daarin begin je weer op nul Haha!

dus
- ruiter M2+3 & paard Z2+8 => combi M2+0
- ruiter M1+9 & paard L2+4 => combi L2+0
- ruiter Z1+7 & paard Z1+7 => combi Z1+0

Dickie
Berichten: 1247
Geregistreerd: 07-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-04 11:30

Ok dankjewel Lielle, ik dacht al dat ik eea verkeerd begrepen had (heb jouw topic destijds ook gevolgd), maar dat valt gelukkig mee Haha!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 1 bezoeker