hoogte invullen op startkaart

Moderators: A_nouk, chocobroodje

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
minime
Berichten: 4
Geregistreerd: 27-07-03

hoogte invullen op startkaart

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-07-03 21:29

Ik ga binnekort starten met "mn" paardje. hij is net 4 en vorig jaar voor het laats gemeten. inmiddels is hij dus gegroeid. op het formulier vna de startkaart moet je de hoogte invullen en de laats gemeten datum. mijn vaarg is moet dit een officieel gemeten hoogte zijn. dus door een veearts ofzo of kan ik hem zelf ook meten en dit dan invullen.

groetjes


biepp

Berichten: 1510
Geregistreerd: 17-03-03
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-07-03 21:32

als het een pony is moet hij officieel gemeten worden.
Als het een paard is weet ik het niet percies....
dus er moet een stempel/handtekening van de officiele! pony/paardenmeter bijstaan (op het paspoort).
Ik zou even bij jou vereniging informeren wie bij jou in de buurt de officiele ponymeter is.

tot hun 8e moeten pony's elk jaar weer gemeten worden.
bij de paarden weet ik het niet precies, maar daar heb je niet cat. A/B/C/D/E enzo, dus dat lijkt me minder belangrijk?

:)

minime
Berichten: 4
Geregistreerd: 27-07-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-07-03 21:40

dank je wel. dan weet ik genoeg ik ga er meteen achteraan.

minime
Berichten: 4
Geregistreerd: 27-07-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-07-03 21:42

het is trouwens wel een paard.... maar toen ie vorig jaar gemeten is zat ie geloof ik nog obder de 158. nu heb ik m laatst zelf gemeten en toen was hij 1.61 dus wel belangrijk dat dat er dan bij staat

Leonie_M

Berichten: 4229
Geregistreerd: 08-11-01
Woonplaats: Dordrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-07-03 22:04

als het een paard is hoeft hij niet gemeten te worden hoor

UTILE DULCI: ZZ-licht + M spr + klasse 1 endurance (verkocht)
SJEF (h'adelphos) L1 + 20

biepp

Berichten: 1510
Geregistreerd: 17-03-03
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-07-03 22:07

minime schreef:
het is trouwens wel een paard.... maar toen ie vorig jaar gemeten is zat ie geloof ik nog obder de 158. nu heb ik m laatst zelf gemeten en toen was hij 1.61 dus wel belangrijk dat dat er dan bij staat


dat zou je wel kunnen doen evt. maar echt nodig is het dus niet.
1,61 klinkt trouwens wel mooier dan 1,58 voor een paard Lachen
Laatst bijgewerkt door biepp op 27-07-03 22:09, in het totaal 1 keer bewerkt

:)

Chantal

Berichten: 4910
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Harderwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-07-03 22:08

mijn paard is ook niet officieel gemeten hoor!
Ze hebben er 1.73 bij gezet (gokje)
Bij paarden is het niet nodig!
Het is toch allemaal 1 categorie!

minime
Berichten: 4
Geregistreerd: 27-07-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-07-03 19:07

Leonie_M schreef:
als het een paard is hoeft hij niet gemeten te worden hoor


moet ik dan mijn eigen meting van 1.61 neerzetten of de laatst officieel gemeten hoogte?

Leonie_M

Berichten: 4229
Geregistreerd: 08-11-01
Woonplaats: Dordrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 20:56

Als het goed is hoef je het helemaal niet in te vullen. alleen als je bij de pony's start. Ook komt de schofthoogte van je paard niet op je startkaart en coupons te staan.

UTILE DULCI: ZZ-licht + M spr + klasse 1 endurance (verkocht)
SJEF (h'adelphos) L1 + 20

Chantal

Berichten: 4910
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Harderwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 20:56

minime"]
[quote="Leonie_M schreef:
als het een paard is hoeft hij niet gemeten te worden hoor


moet ik dan mijn eigen meting van 1.61 neerzetten of de laatst officieel gemeten hoogte?
[/quote]


ja gewoon een gokje!! (hoe hij nu is)


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 bezoekers