doe ik er een smiley bij --> hele bericht weg

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Lindy

Berichten: 6038
Geregistreerd: 07-08-02

doe ik er een smiley bij --> hele bericht weg

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-12-02 14:23

Steeds als ik ergens iets wil plaatsen,en ik doe er een smiley bij,
dan is het hele berichtje weg,en blijft alleen de smiley over.
Nu weet ik dat wel en kopieer ik het bericht eerst en na een paar pogingen lukt het dan.
Hoe komt dat?


Yootha

Berichten: 6453
Geregistreerd: 22-03-01
Woonplaats: Emmer-Compascuum, Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 15:59

Ik denk dat je de smiley over de tekst heen plakt.

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36259
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 17:50

Hoe zet je de smileys er bij en welke browser gebruik je?

Met CTRL-Z krijg je als het goed is je bericht terug als dit gebeurt..

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Karin

Berichten: 61661
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 17:53

Ik heb dat ook een hele tijd gehad, kan me nog een avond herinneren dat Zep en ik een heel verslag hadden getypt van een meeting, dat ik zei: GEEN smileys aanklikken, dat ze het toch per ongeluk deed en dat toen het hele verslag weg was... Bart: toen heb je ook iets veranderd waardoor het was verholpen. Yootha: nee, dat was het bij mij ook niet.

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

scooby

Berichten: 5736
Geregistreerd: 14-01-01
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-02 16:44

Dat had ik ook op mijn Imac!!
Heb je ook een Imac?

Lindy

Berichten: 6038
Geregistreerd: 07-08-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-12-02 10:30

Nee,ik heb geen Imac,en het gaat weg wanneer ik op de smileys klik.
Volgende keer kijk wel even of het met CTRL-Z terug komt.

Lindy

Berichten: 6038
Geregistreerd: 07-08-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-12-02 19:18

BartVB schreef:
Met CTRL-Z krijg je als het goed is je bericht terug als dit gebeurt..


Ja,dat klopt,dan is ie er weer.

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36259
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-12-02 19:43

Maar welke browser gebruik je?

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Kayla

Berichten: 11273
Geregistreerd: 20-10-01
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-12-02 19:46

he dat heb ik ook soms

Lindy

Berichten: 6038
Geregistreerd: 07-08-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-12-02 21:47

BartVB schreef:
Maar welke browser gebruik je?


wat is dat?

(ik ben eigenlijk een leek met computers)

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36259
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-01-03 15:59

Welk programma bekijk je om te Internetten? Netscape? Internet Explorer? Opera? Mozilla?

En welke versie? 5.0? 5.5? 6.0? 7.0?

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Lindy

Berichten: 6038
Geregistreerd: 07-08-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-01-03 22:49

Internet Explorer,volgens mij versie 5.0


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 bezoekers