mijn avatar werkt niet mee

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Liselot

Berichten: 29005
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

mijn avatar werkt niet mee

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-12-02 10:32

ik wou mijn avatar veranderen in dit plaatje:

Afbeelding

nu heb ik de oude avatar verwijderd, zegt ie, en dan ga ik bladeren en stel ik mijn nieuwe avatar in. hij zegt dat mijn profiel nu is bijgewerkt. dan kijk ik in een topic en dan staat mijn oude avatar er ineens weer.

ik heb het ook al geprobeerd met een url van een andere site, en dan zegt ie: het bestand wat je opgaf lijkt leeg te zijn.

als ik die url in het onderste vakje doe zegt hij ineens dat mijn onderschrift te lang is, terwijl ik daar niets aan veranderd heb.

het plaatje is 60x60 pixels en ik vul mijn wachtwoord ook in, dus daar kan het niet aan liggen


Karin

Berichten: 61661
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-02 11:04

Hij lijkt het nu te doen hoor, iig bij mij wel. Heb je al eens op F5 gedrukt?

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Liselot

Berichten: 29005
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-12-02 11:07

hu? nu doet ie het ineens wel... ik zit al een halfuur te bokken en ik zie nogsteeds die oude en dan druk ik op F5 en dan doet ie het ineens wel Verward

Spikkel

Berichten: 4030
Geregistreerd: 29-12-01
Woonplaats: Antwerpen

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-02 11:19

ik zag de oude ook , ik druk op f5 en hij komt er ineens wel op Lachen , wat creepy !!!

Sjimmy

Berichten: 17716
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-02 11:24

Dat heeft met je cookies te maken. Hij moet dan even in je cookies de oude door je nieuwe vervangen geloof ik.

:evaw:

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-02 20:58

Eeh, nee hoor Haha! Heeft met je cache te maken.
Als je computer een plaatje van Internet afhaalt dan bewaart hij dat plaatje ook op jouw eigen computer, dit is handig als je het plaatje later nog eens nodig hebt. Oude plaatjes worden weggegooid en er wordt regelmatig gekeken of het plaatje in tussentijd veranderd is. Dat opvragen of het plaatje veranderd is hebben we uitgezet voor de avatars. Probleem is dat we die op het moment zo'n 500 op de server hebben staan en die plaatjes worden per dag zo'n 300.000 keer opgevraagt. Dat kost nogal wat dataverkeer en dus ook nogal wat geld.

Maar ik zal wel eens kijken of we dit wat makkelijker kunnen maken. Dat F5 verhaal is niet echt intuitief.

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Ilse

Berichten: 11602
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-12-02 16:15

Nou bart, ik heb mijn cach laatst leeggegooit, en zag toch ook echt haar oude avater voor dat ik op f5 drukte Scheve mond

RAISER

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-12-02 16:49

Dan is er iets niet goedgegaan met het leeggooien van je cache Haha!
Meestal heb je 2 caches, een disk en een memory cache. Met die knop in je browser gooi je de diskcache leeg (gok ik, ik ken IE niet zo).

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Mosh

Berichten: 5881
Geregistreerd: 16-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-12-02 19:48

ik had eerst hetzelfde probleem Haha!
als je gewoon op f5 druk moet ie het doen....

**


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 bezoekers