Kan niet meer switchen van fora?

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Buitenzorg

Berichten: 10818
Geregistreerd: 02-10-01
Woonplaats: Spijkenisse

Kan niet meer switchen van fora?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-12-02 21:39

Als ik ongeveer een minuut of 10 ben ingelogd en ik wil dan weer naar het hoofdmenu krijg ik iedere x de mededeling dat de pagina niet gevonden kan worden?

Als ik heel internet afsluit en opnieuw opstart doet ie het wel weer, maar na een minuut of 10: zelfde probleem.

Inet afsluiten en opstarten werkt ook maar 3 a 4 x, dan moet ik de hele pjoeter afsluiten?

Ligt dat aan mijn versie van Netscape oid?

Dag lieve Nick. Dankjewel voor jou. Dankjewel voor alles.
Vergeten zal ik je nooit, dag maatje... 15.05.2004 - 07.06.2010


BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-12-02 21:01

Welke versie gebruik je?

Je kan eens kijken of het allemaal beter werkt als je je cache leeggooit?

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Buitenzorg

Berichten: 10818
Geregistreerd: 02-10-01
Woonplaats: Spijkenisse

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-12-02 00:31

Geen idee welke versie ik gebruik.
Hoe kom ik daar achter? Haha!

En cache leeggooien? Euh wat is cache? (Ik is dus behoorlijk digibeet! Tong uitsteken )

Dag lieve Nick. Dankjewel voor jou. Dankjewel voor alles.
Vergeten zal ik je nooit, dag maatje... 15.05.2004 - 07.06.2010

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-12-02 10:20

Versie zie je via: Help -> About

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Buitenzorg

Berichten: 10818
Geregistreerd: 02-10-01
Woonplaats: Spijkenisse

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-12-02 12:32

Versie 6.0.2600.0000

Is ie antiek? Haha!

Dag lieve Nick. Dankjewel voor jou. Dankjewel voor alles.
Vergeten zal ik je nooit, dag maatje... 15.05.2004 - 07.06.2010

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-12-02 12:36

Mwoh, niet de nieuwste maar niet antiek Haha!
Als ik jou was zou ik Mozilla 1.2.1 installeren ipv Netscape 6.0 (Netscape 6.0 is Mozilla 1.0 met wat reclame en dat soort frutsels Haha!)

Maar je kan je cache leeggooien via:
Edit -> Preferences -> Advanced -> Cache -> 'Clear disk/memory cache'

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Buitenzorg

Berichten: 10818
Geregistreerd: 02-10-01
Woonplaats: Spijkenisse

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-12-02 13:58

Je zal me vast wel een echhte digi-muts vinden, maar mijn versie is in NL!
Ik heb geen idee waar ik moet zoeken om de cache leeg te gooien.

Is dat gewoon de map geschiedenis?

Dag lieve Nick. Dankjewel voor jou. Dankjewel voor alles.
Vergeten zal ik je nooit, dag maatje... 15.05.2004 - 07.06.2010

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-12-02 14:02

Eeeh, nope. Pff. eeh.

Bewerken -> Voorkeuren -> Geavanceerd -> Cache ?
Geen idee, ik heb geen NL versies, wordt helemaal gestoord van de brakke vertalingen in die dingen Haha!

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

stitch

Berichten: 3774
Geregistreerd: 14-08-02
Woonplaats: oviedo

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-12-02 14:54

dat probleem heb ik ook Boos! ik heb alles in NL maar als ik dan iets aan iemand moet uileggen zit ik van euuu Verward

ynzo: En, de spannende liefdesverhalen à la As the world turns heb ik ook wel beleefd op m'n terugreis door onder andere Rusland, Polen en Frankrijk

Buitenzorg

Berichten: 10818
Geregistreerd: 02-10-01
Woonplaats: Spijkenisse

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-12-02 11:00

BartVB schreef:
Bewerken -> Voorkeuren -> Geavanceerd -> Cache ?


Bij bewerken heb ik geen voorkeuren! Haha!

Naja, krijg met de kerst een andere pjoeter en dan laat ik er wel de nieuwste versie opzetten...

Thanx!

Dag lieve Nick. Dankjewel voor jou. Dankjewel voor alles.
Vergeten zal ik je nooit, dag maatje... 15.05.2004 - 07.06.2010

Sjimmy

Berichten: 17716
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-02 12:42

In internet explorer:
extra -> internetopties -> tabblad "algemeen" Tijdelijke Internet-bestanden -> klik op bestanden verwijderen

Gewoon even zoeken in je menu.

:evaw:


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: JorineV, Tivoli en 7 bezoekers