Ctrl-Delete werkt niet

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Ctrl-Delete werkt niet

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-08-02 18:40

Ik mis een functionaliteit.

Als ik control delete doe, wanneer ik voor een woord sta, dan delete hij dat woord niet, terwijl hij dat wel zou moeten. Met control backspace (wanneer je achter het woord staat) werkt het wel. Is het mogelijk om dit toe te voegen? (ctrl en pijltjes heen en weer werken ook gewoon)

Mijn dank!


[edit:BartVB]Titel[/edit]

~het komt uit de lengte of uit de breedte~


BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-02 18:47

Dan moet je gaan zeuren bij onze grote vrienden van microsoft of je moet een echte browser installeren.

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-02 18:48

BartVB schreef:
Dan moet je gaan zeuren bij onze grote vrienden van microsoft of je moet een echte browser installeren.


inderdaad bart bij mij werkt het ook Tong uitsteken tja mozilla ownage hihi

Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-08-02 18:56

Waarom werkt het in word danwel? Trouwens die mozilla blerf kan ik niet downloaden op mijn werk....
Waar hangt het dan vanaf? Van de browser?

~het komt uit de lengte of uit de breedte~

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-02 18:58

Yup, van de browser, daarom dus klagen bij de vriendjes en vriendinnetjes van MS. En als je um op je werk niet kan downloaden dat zet je Mozilla toch gewoon ff op CD? Haha!

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-08-02 19:09

Tja, kan ook ja....maar ben hier toch weg vrijdag a.s.
dan heb ik weer eens geen werk...snif

~het komt uit de lengte of uit de breedte~

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-02 19:15

btw even offtopic maar ik dacht dat er in het topic eerst stond dat ctrl+alt+delete niet werkte :p leek me stug Haha! probeer eens? Knipoog

Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-08-02 19:55

geprobeerd!! Boos! Knipoog

~het komt uit de lengte of uit de breedte~

Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-08-02 19:57

krijg dan mijn takenmanager....

~het komt uit de lengte of uit de breedte~

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-02 19:58

hmmm misschien moet je het twee keer heel snel achter elkaar doen?

Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-08-02 20:03

mmm oke, zal het proberen om 10:00, dan ben ik klaar met "werken"....

~het komt uit de lengte of uit de breedte~

little

Berichten: 323
Geregistreerd: 21-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-02 21:25

zou ik niet doen, zo start je je computer opnieuw op, vrij nutteloos dus.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-02 21:27

little schreef:
zou ik niet doen, zo start je je computer opnieuw op, vrij nutteloos dus.


het was als grapje bedoelt... hij en ik weten beide dat de comp dan opnieuw opstart... little inside joke.. Clown

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-02 00:40

Handig, ik wist niet eens dat dat in je browser verstopt zat Haha!
Nja, ook ik gebruik IE (versie interesseert me weinig), en hier werkt dus ook alleen ctrl+backspace als je achter het woord gaat staan. Ach ja, ik wist niet eens dat deze sneltoetsjes in je browser verwerkt zaten, dus ik vind alleen deze mogelijkheid al een hele vooruitgang Haha!

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl

Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-08-02 17:30

Ik kan je er nog wel meer vertellen. Toets maar ctrl n in.....of selecteer een woord en druk dan op ctrl insert en ga dan achter het woord staan en doe dan shift insert. (da's dus hetzelfde als ctrl c v ) Zo heb je ook nog ctrl x en ctrl z. enz enz enz. Er moet toch wel ergens een overzicht zijn van alle snelkoppelingenvan je toetsenbord......

~het komt uit de lengte of uit de breedte~

Caritas

Berichten: 3725
Geregistreerd: 04-04-01
Woonplaats: Tussen plassen en A2

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-02 18:09

Ga dan achter het woord staan er doe ctrl backspace....... Taadaa!
Je kunt ook voo rhet woord gaan staan en dan ctrl pijltje naar rechts delete doen. Microsnot sucks bigtime!!!!

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-02 23:36

Prima, van die wist ik het bestaan reeds Knipoog

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie