Endoria

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Vivian
Berichten: 2827
Geregistreerd: 19-03-02
Woonplaats: Ijsselmonde

Endoria

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-05-02 20:35

doet het niet!Net nu ik foto,s van Bugs er wil zetten!Weet iemand nog anderen site op te uploaden

Profiel update!!
Nu met horoscoop,loesje,songteksen en nog véél meer! Party!!


Ethelate

Berichten: 19830
Geregistreerd: 02-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-05-02 20:53

je kunt beter ff wachten... meestal is het tijdelijk!* uurtje ofzo*

Endoria is toch een van de beste geloof ik...

Mijn avator doet het ook niet!

Sommige ezels kunnen enkel over paarden praten

orri

Berichten: 20941
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: "the world is my playground"

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-05-02 22:52

Endoria doet het nu al een tijdje niet Frusty

Victorian Elegance Webshop
Dependance van Ratcity's Shelter locatie Almere
DeviantArt voor mijn doodles!

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-05-02 22:55

"Wegens zeer zwaar gebruik van de upload dienst hebben we deze moeten staken om onze standaard gebruikersaccounts te ontzien. We wachten op de donatie van 512MB (of meer) PC2100 DDR SDRAM. "

oops Lips are sealed ehm iemand die 512 mb Ram wil afstaan? Schijnheilig

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-05-02 22:57

what the hell heeft RAM hier nou weer mee te maken?

Ik zal wel eens kijken of ik een dezer dagen een van die endoria gasten te pakken kan krijgen.

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Buitenzorg

Berichten: 10818
Geregistreerd: 02-10-01
Woonplaats: Spijkenisse

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-05-02 23:05

Ja die mededeling las ik ook net toen ik mijn usericoon opnieuw wilde uploaden.

Weet iemand nog een andere upload pagina?

Dag lieve Nick. Dankjewel voor jou. Dankjewel voor alles.
Vergeten zal ik je nooit, dag maatje... 15.05.2004 - 07.06.2010

Buitenzorg

Berichten: 10818
Geregistreerd: 02-10-01
Woonplaats: Spijkenisse

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-02 06:37

Inmiddels doet mijn usericoon het weer en zal Endoria dus ook wel weer werken.........

Dag lieve Nick. Dankjewel voor jou. Dankjewel voor alles.
Vergeten zal ik je nooit, dag maatje... 15.05.2004 - 07.06.2010

Vivian
Berichten: 2827
Geregistreerd: 19-03-02
Woonplaats: Ijsselmonde

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-05-02 07:13

Ja hij doet het weer.Gelijk Bugs op Bokt gezet!

Profiel update!!
Nu met horoscoop,loesje,songteksen en nog véél meer! Party!!

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-02 09:38

BartVB schreef:
what the hell heeft RAM hier nou weer mee te maken?

Ik zal wel eens kijken of ik een dezer dagen een van die endoria gasten te pakken kan krijgen.


haha bart dat vroeg ik me ook al af! En vooral omdat 512 wel erg weinig is voor een server he Verward

Loolapelooza

Berichten: 5911
Geregistreerd: 31-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-05-02 22:01

Sypheron"]
[quote="BartVB schreef:
what the hell heeft RAM hier nou weer mee te maken?

Ik zal wel eens kijken of ik een dezer dagen een van die endoria gasten te pakken kan krijgen.


haha bart dat vroeg ik me ook al af! En vooral omdat 512 wel erg weinig is voor een server he Verward
[/quote]

Ja met 512 kun je net een leuke game spelen (bij wijze van spreken..hoewel)maar toch niet waar endoria voor dient??? (kun je der 5 foto's op zetten en is de server weer vol)maar misschien bedoelde ze gigabyte en niet megabyte..hoewel 512gig wel errug veel is...dus laten we zeggen iets van een 51.2gig dan?? Is ook enorm veel..weet het ook niet hoor...

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-05-02 22:05

laurake"]
[quote="Sypheron"][quote="BartVB schreef:
what the hell heeft RAM hier nou weer mee te maken?

Ik zal wel eens kijken of ik een dezer dagen een van die endoria gasten te pakken kan krijgen.


haha bart dat vroeg ik me ook al af! En vooral omdat 512 wel erg weinig is voor een server he Verward
[/quote]

Ja met 512 kun je net een leuke game spelen (bij wijze van spreken..hoewel)maar toch niet waar endoria voor dient??? (kun je der 5 foto's op zetten en is de server weer vol)maar misschien bedoelde ze gigabyte en niet megabyte..hoewel 512gig wel errug veel is...dus laten we zeggen iets van een 51.2gig dan?? Is ook enorm veel..weet het ook niet hoor...
[/quote]

Het ging om RAM en niet om HDD, maarja dit is al een oud topic omdat het niet meer van toepassing is en endoria om een andere reden plat ligt.

Diana_Mabel

Berichten: 6850
Geregistreerd: 04-02-02
Woonplaats: Houten

nog steeds plat/weer plat

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-05-02 08:48

ik wilde vanmorgen ook foto's plaatsen maar endoria laat het afweten enig idee hoe lang dit gaat duren?

zijn er nog meer sites die dit aanbieden?

Dresuur zadel te koop 17,5 inch medium wilde boom
http://www.bokt.nl/markt/ad/396430/lede ... 175-fit-25


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 bezoekers