Verschoven

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Margreet

Berichten: 18236
Geregistreerd: 24-08-01
Woonplaats: Gooi- en Eemland

Verschoven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-05-02 22:38

Ik krijg de laatste tijd heel vaak een soort van verschoven beeld, niet bij het openen van een topic, maar bij het openen van een forum, kijk zo:

Afbeelding

Soms is het nog veel extremer, dan staat echt alles naar rechts en in elkaar gedrukt onder elkaar. Dit blijft zo als de pagina helemaal geladen is. Ook op m'n stage (en dus een andere computer) met een zeer snelle verbinding had ik er last van.

Nulla tenaci invia est via


Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-05-02 22:39

heb ik ook wel eens, maar dan heeft hij het beeld even zo, en een seconde later springt ie normaal... misschien dat het bij die trage verbinding te lang duurt om hem toch goed te krijgen?

Margreet

Berichten: 18236
Geregistreerd: 24-08-01
Woonplaats: Gooi- en Eemland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-05-02 22:43

Op m'n stage heb ik echt een hele snelle verbinding (universiteitsnetwerk) en daar doet 'ie het ook...

Nulla tenaci invia est via

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36252
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-05-02 00:18

Komt doordat je browser dan nog bezig is met het ophalen van de plaatjes.. Zou inderdaad opgelost moeten zijn zodra het plaatje binnen is?

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-05-02 00:46

Dat heb ik soms ook, maar ook als de plaatjes er inmiddels wel allemaal zijn, en de pagina in zijn geheel geladen is. Als ik dan refresh, is het beeld in de meeste gevallen meteen weer goed.

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl

orri

Berichten: 20941
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: "the world is my playground"

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-05-02 00:49

Tja... ik heb het ook.
Met refresh gaat het wel weg soms ook na het laden, maar aangezien het verder werkt stoor ik me er niet zo aan Haha!

Victorian Elegance Webshop
Dependance van Ratcity's Shelter locatie Almere
DeviantArt voor mijn doodles!

Margreet

Berichten: 18236
Geregistreerd: 24-08-01
Woonplaats: Gooi- en Eemland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-05-02 10:06

BartVB schreef:
Zou inderdaad opgelost moeten zijn zodra het plaatje binnen is?


Dat zou zo moeten zijn ja, maar dat is dus niet zo.
En ik ben niet de enige zie ik Lachen
Verder maakt het ook niet zo heel veel uit hoor, als het echt heel extreem naar rechts staat en je het nauwelijks kunt lezen dan doet "refresh" inderdaad wonderen.
Maar we moesten van jou piepen als er wat is, dus dat doe ik dan ook braaf *LOL*

Nulla tenaci invia est via

denhaag203
Berichten: 3039
Geregistreerd: 21-03-02

Re: Verschoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-05-02 08:12

ja dat heb ik ook altijd!

Sjimmy

Berichten: 17716
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-05-02 08:21

Dat heb ik ook weleens, maar hij springt bijna altijd goed. En anders doet F5 wonderen.

:evaw:

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36252
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-05-02 10:57

Ik zal de grootte van die plaatjes wel even expliciet invullen, dan heb je dat probleem niet meer.

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Sjimmy

Berichten: 17716
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-05-02 10:59

tnx bart *duim omhoog*

:evaw:

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36252
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-05-02 11:03

Zou nu gefixed moeten zijn.

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Margreet

Berichten: 18236
Geregistreerd: 24-08-01
Woonplaats: Gooi- en Eemland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-05-02 14:00

Inderdaad geen problemen meer mee. Toppie!

Nulla tenaci invia est via

Karin

Berichten: 61661
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-05-02 14:54

Sinds vandaag heb ik hetzelfde probleem. Nooit eerder gehad, of ja, nooit langer dan een halve seconde. Nu moet ik soms wel een minuut of langer wachten tot alle 'mapjes' voor de verschillende topics verschenen zijn. En plaatjes komen al helemaaaaaal traag binnen.

Op andere sites heb ik geen last, alleen op Bokt.
Laatst bijgewerkt door Karin op 13-05-02 14:56, in het totaal 1 keer bewerkt

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Margreet

Berichten: 18236
Geregistreerd: 24-08-01
Woonplaats: Gooi- en Eemland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-05-02 14:56

En gisteravond had ik het ook ineens weer Frusty

Nulla tenaci invia est via

Gast4532
Berichten: 67019
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-05-02 20:43

Ik had het vanmiddag ineens.
Ook nog nooit eerder gehad.
En dat linker veld was zelfs nog wel verder opgeschoven.
En het zou aan de plaatjes kunnen liggen want die deden het toen niet.

Bokt is echt aan het bokken de laaste tijd. Haha!

Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-05-02 22:18

Bart heeft het stiekem terug veranderd }>

Ik heb er ook last van. Normaal springt het wel terug na een paar seconden maar nu bleef het langer staan.
Nu heb ik er weer geen last van, maar ik kan er ook geen peil op trekken wanneer het wel en niet gebeurt.

Clautje

Berichten: 14584
Geregistreerd: 13-05-01
Woonplaats: Hazerswoude

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-05-02 19:37

Sypheron schreef:
heb ik ook wel eens, maar dan heeft hij het beeld even zo, en een seconde later springt ie normaal... misschien dat het bij die trage verbinding te lang duurt om hem toch goed te krijgen?


idd,dat heb ik ook...

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-05-02 23:00

Volgens mij wordt op dat moment de HTML code verkeerd gelezen door je browser. Het expliciet invullen van de max height en width maakt hierbij niet uit, omdat het om de tabellen draait. Gewoon even refreshen dus Haha!

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: fohadie, Vagabondo, Yahoo en 4 bezoekers

cron