Vernieuwen

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Vernieuwen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-12-01 18:24

Moeten jullie ook steeds op vernieuwen klikken om te zien of er reacties bijgeplaatst zijn?

Bij de vorige bokt klikte ik op het logo en dan werd ie automatisch vernieuwd. Ook als ik een forum aanklikte, laten we zeggen Paardenpraat, moet ik als ik in dat forum sta weer op vernieuwen klikken.

Bij andere sites vraagt mijn pc automatisch de nieuwste versie op.


Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-12-01 12:29

Heel fout maar ik haal toch even mijn eigen topic omhoog want ik word helemaal geflipt van het 'vernieuwen'

Felice

Berichten: 3096
Geregistreerd: 04-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-12-01 12:31

nee bij mij is dat niet. best wel raar want als je op een forum klikt dan vernieuwt hij het toch ook eigenlijk? of heb ik dat nou mis? ik heb ook nog nooit fouten gehad en alles doet het bij mij redelijk (behalve de foto's in de profielen) dus ik snap jullie niet echt haha

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind.

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36252
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-12-01 13:10

Als je op het logo klikt zou je gewoon de nieuwste versie moeten krijgen..

Gebruik je een firewall? Gebruik je een proxy? Welke provider?

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BrandWatchBot, Googlebot en 3 bezoekers