Hoe krijg ik IE search bars weg?

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Sammie

Berichten: 71641
Geregistreerd: 04-06-03

Hoe krijg ik IE search bars weg?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-10-04 12:09

Ik heb een hele fijne broer, die als hij een grijs schermpje in beeld zit met een hoop vage tekst, met daaronder ja, nee annuleren dan drukt hij fijn op JA. Frusty De meeste troep heb ik er nu wel van af kunnen halen, maar er blijven 2 dingen zitten. Een blauwe search bar boven die er sinds 4 dagen zit en een andere searchbar beneden die er al heel lang zit. Ik heb al van alles geprobeerd, ad aware laten draaien,schijfopruiming en software na gekeken, maar tot nu toe nog niet weg gekregen. Ik weet dat er een manier is op die bovenste weg te halen, want die heb ik al eens eerder gehad en toen is hij ook weer weg gegaan. Ik weet alleen niet meer hoe.
Wie wel?????
Afbeelding

[edit:BartVB]Titel[/edit]

- Offline -


BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-10-04 12:33


ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Menno

Berichten: 1595
Geregistreerd: 16-12-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-10-04 12:39

Sammie schreef:
Ik heb een hele fijne broer, die als hij een grijs schermpje in beeld zit met een hoop vage tekst, met daaronder ja, nee annuleren dan drukt hij fijn op JA.


Ook op NEE of ANNULEREN klikken heeft vaak geen zin. Al deze knoppen zullen hetzelfde doen.

Haal Ad-Aware en Spybot maar even over je systeem heen en dit zal opgelost zijn.

Wil je definitief van deze rommel af, ga dan voor het advies van Bart Knipoog

V: Is Tommie een hond of een beer?
A: Tommie is een fantasiebeest, waar er maar één van is.
Bron: Sesamstraat FAQ

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-10-04 12:48

Ik snap het niet hoor, ik heb nooit nergens last van...nooit geen spyware...en ik draai lekker op Internet Explorer, dit ook omdat meeste van mijn zelf gemaakte applicaties niet lekker draaien op firefox...

lies

Berichten: 7797
Geregistreerd: 09-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-10-04 13:24

Er blijft weinig scherm over zo Haha!
Firefox gebruiken is idd een goede oplossing. Een Apple kopen is nog beter Tong uitsteken

תיקון עולם

Cathelijne

Berichten: 2411
Geregistreerd: 30-11-01
Woonplaats: Vieux Village sur Mer

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-10-04 13:47


RelarDevi
Berichten: 26925
Geregistreerd: 23-12-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-10-04 18:03

Die blauwe heb ik weggekregen via software. Verder weet ik het niet Lachen

Sammie

Berichten: 71641
Geregistreerd: 04-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-10-04 18:15

Ja, maar onder welk bestand/naam staat ie onder software? Want nu heet in als ik op rechts klit anu mapi, maar de eerste keer was het iets van vrrre

- Offline -

RelarDevi
Berichten: 26925
Geregistreerd: 23-12-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-10-04 18:18

je moet even naar beeld gaan-->werkbalken en dan daar kijken hoe het heet, dan vind je het in je software.

Sammie

Berichten: 71641
Geregistreerd: 04-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-10-04 13:51

Ben maar voor de firefox gegaan Haha!.

- Offline -


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Mars, Sonja89 en 5 bezoekers