Probleem met IE

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Justy

Berichten: 31632
Geregistreerd: 26-02-04
Woonplaats: Heers (BE)

Probleem met IE

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-10-04 15:13

Als ik een website wil openen die niet in mijn favorieten staat, wil IE hem niet openen. Ik krijg dan gewoon 'Page cannot be displayed', en in mijn adressbar staat zoiets: ?%20www.site">http:///?%20www.site die ik hebben wil.nl... Heeft iemand enig idee? Adaware heb ik net gedraaid, cookies en temp. internetfiles verwijderd, maar er verandert niets.

/3 My Sunset Surprise /3


Ranja

Berichten: 3524
Geregistreerd: 15-02-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-10-04 15:17

Justy schreef:
Als ik een website wil openen die niet in mijn favorieten staat, wil IE hem niet openen. Ik krijg dan gewoon 'Page cannot be displayed', en in mijn adressbar staat zoiets: ?%20www.site">http:///?%20www.site die ik hebben wil.nl... Heeft iemand enig idee? Adaware heb ik net gedraaid, cookies en temp. internetfiles verwijderd, maar er verandert niets.


Hier gaat het idd fout: ?%20">http:///?%20
Dit "?%20" betekend dat er een spatie tussen http:// en www staat, terwijl dat niet moet.
Ennnn er staat /">http:/// en dat is dus 1 slash teveel.

Staat dus gewoon verkeerd in je favorieten, veranderen en het werkt weer. Succes!!

Ik denk altijd eerst goed na, voordat ik iets stoms zeg - Loesje

Justy

Berichten: 31632
Geregistreerd: 26-02-04
Woonplaats: Heers (BE)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-10-04 15:20

IE doet dit dus zelf, want de pagina's in mijn favorieten doen het juist wèl Knipoog Als ik typ: www.site.nl, dan maakt IE er http:///?%20www.site.nl van, die dus niet bestaat. Als ik het goed begrijp vindt IE dat ik een spatie typ zonder dat ik een spatie typ? Verward En die twee extra slashen verzint hij ook zelf?

/3 My Sunset Surprise /3

Ranja

Berichten: 3524
Geregistreerd: 15-02-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-10-04 15:32

Ik had het verkeerd gelezen, dacht dat je het alleen had met je favorieten. Maar alleen die werken dus juist wel....

Nog een foutje van mij (tja het is vrijdagmiddag, dan krijg je dat). Alleen die %20 staat voor een spatie...en dus niet /%20

Als hij dit er zelf van maakt, dat heb ik volgens mij nog nooit meegemaakt. IE opnieuw installeren dan?
Het wordt er dus steeds waziger op.

Ik denk altijd eerst goed na, voordat ik iets stoms zeg - Loesje

Menno

Berichten: 1595
Geregistreerd: 16-12-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-10-04 18:01


V: Is Tommie een hond of een beer?
A: Tommie is een fantasiebeest, waar er maar één van is.
Bron: Sesamstraat FAQ

Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-10-04 18:02


Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!

Menno

Berichten: 1595
Geregistreerd: 16-12-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-10-04 18:06

Romkabouter schreef:
Menno = BartVB? >;)

*LOL*


FZ zou heel wat minder topics hebben als men meer met Mozilla ging werken. Lachen

Ik gebruik het nu al enkele maanden en de keren per maand dat ik IE opstart zijn op 1 hand te tellen. Knipoog

V: Is Tommie een hond of een beer?
A: Tommie is een fantasiebeest, waar er maar één van is.
Bron: Sesamstraat FAQ

Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-10-04 18:31

Bij mij ook Haha!

Ik kan maar tellen tot 4 Tong uitsteken

Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!

Menno

Berichten: 1595
Geregistreerd: 16-12-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-10-04 18:47

Dat is nog steeds op 1 hand Tong uitsteken

V: Is Tommie een hond of een beer?
A: Tommie is een fantasiebeest, waar er maar één van is.
Bron: Sesamstraat FAQ

RelarDevi
Berichten: 26925
Geregistreerd: 23-12-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-10-04 18:52


Justy

Berichten: 31632
Geregistreerd: 26-02-04
Woonplaats: Heers (BE)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-10-04 18:53

Dankjewel Menno, maar het heeft niet geholpen Haha!

Ik ga eens even Mozilla checken...

/3 My Sunset Surprise /3

Justy

Berichten: 31632
Geregistreerd: 26-02-04
Woonplaats: Heers (BE)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-10-04 19:05

Ik heb Mozilla maar eens ge-installeerd, maar hij laadt geen plaatjes Verward Ik ben digibeet hoor, wat doe ik fout? Haha!

/3 My Sunset Surprise /3

Justy

Berichten: 31632
Geregistreerd: 26-02-04
Woonplaats: Heers (BE)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-10-04 09:10

Lama, nou doet hij het wel Haha! Zal wel aan Bokt gelegen hebben? Hij is wel een stuk sneller dan IE zeg! Wow!

/3 My Sunset Surprise /3

RelarDevi
Berichten: 26925
Geregistreerd: 23-12-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-10-04 10:16

Justy schreef:
Lama, nou doet hij het wel Haha! Zal wel aan Bokt gelegen hebben? Hij is wel een stuk sneller dan IE zeg! Wow!

Tja heb de Mozilla toch maar eens geinstalleerd, ik vind het wel een goed iets, maar alleen jammer dat het in engels is.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BrandWatchBot en 3 bezoekers