Nedstat teller op een website met frames

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
* Ellen *

Berichten: 1672
Geregistreerd: 09-04-01
Woonplaats: Ommen

Nedstat teller op een website met frames

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-10-04 15:35

Ik zou dus graag willen weten hoeveel bezoekers er op de site komen die ik gemaakt heb (http://www.t-inn.tk of [url]home.arcor.de/t-inn[/url]).

Maar ik kan wel een teller van Nedstat op een frame in de site zetten.
Maar registreeert hij dan wel de bezoekers die op de frameset (index.htm) binnenkomen?

Kan iemand mij uitleggen hoe ik een teller op website (opgebouwd uit frames) kan zetten en dat hij dan de bezoekers aan de index-pagina registreert?


Sylvia

Berichten: 28725
Geregistreerd: 22-07-03
Woonplaats: Lelystad

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-10-04 15:58

Voor de indexpagina heb je neem ik ook een html-bestand gemaakt. De code dus in dat bestand typen...

Spoiler:
Hier moet een nieuw onderschrift komen.

* Ellen *

Berichten: 1672
Geregistreerd: 09-04-01
Woonplaats: Ommen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-10-04 16:00

dat klopt maar dan komt het plaatje wat bij de teller hoort nergens te staan.
of telt ie ondanks dat dan wel gewoon Verward

Sylvia

Berichten: 28725
Geregistreerd: 22-07-03
Woonplaats: Lelystad

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-10-04 16:03

En de code klopt? Heb je er ook een plaatje bij ingevoegd zeg maar, de verwijzing ernaar?

Spoiler:
Hier moet een nieuw onderschrift komen.

Cathelijne

Berichten: 2411
Geregistreerd: 30-11-01
Woonplaats: Vieux Village sur Mer

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-10-04 16:09

Als je met frames werkt moet je volgens mij die code niet op index.htm(l) zetten, maar in de pagina's die worden weergegeven. De indexpagina geeft bij gebruik van frames alleen aan welke pagina's er moeten worden weergegeven.

Heb even gekeken, jij kan denk ik het beste die code in bv navigatie.htm of onderkant.htm zetten

Nog even een toevoeging:
In titel.htm zie ik nog 2 ] staan, denk dat die er eigenlijk niet horen.
Laatst bijgewerkt door Cathelijne op 05-10-04 16:13, in het totaal 2 keer bewerkt

Sylvia

Berichten: 28725
Geregistreerd: 22-07-03
Woonplaats: Lelystad

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-10-04 16:11

Dat bedoel ik idd, je hebt een indexpagina/mainpagina die je als eerste ziet (dus niet de frames-code), daar moet je 't in zetten.

Spoiler:
Hier moet een nieuw onderschrift komen.

* Ellen *

Berichten: 1672
Geregistreerd: 09-04-01
Woonplaats: Ommen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-10-04 16:38

bedankt voor jullie tips OK dan!

k geloof dat ie het nu doet (hij telde mijn bezoekjes net in ieder geval wel)
heb em in 't onderste frame gezet (http://www.t-inn.tk)

Sylvia

Berichten: 28725
Geregistreerd: 22-07-03
Woonplaats: Lelystad

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-10-04 16:44

Hij werkt

Spoiler:
Hier moet een nieuw onderschrift komen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 bezoekers