adaware

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
gliss

Berichten: 4881
Geregistreerd: 17-03-02

adaware

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-09-04 16:51

ik heb gemerkt dat er dus heel veel spyware op onze computer zit. Zoals b.v.b die my search toolbar. Kep gelezen dat het programma adaware goed werkt.
heeft er iemand ervaring mee? Lachen



Nog een klein vraagje Lachen
Ik had dus Kazaa light, maar net als veel anderen kan hij niet inloggen. Ik heb hem er dus af gegooit. Nu kan ik de Nederlandse Kazaa light nergens meer vinden om hem opnieuw te downloaden. Ik heb ook gelezen dat hij illegaal is geworden. Heeft iemand toch een link?


Cathelijne

Berichten: 2411
Geregistreerd: 30-11-01
Woonplaats: Vieux Village sur Mer

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-09-04 16:52

Ik gebruik al tijden met veel succes ad-aware, als je 't regelmatig update en draait, kan je van een hoop rotzooi afkomen.

EvaC

Berichten: 4282
Geregistreerd: 27-04-03
Woonplaats: Rectum (ja echt!)

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-09-04 16:55

Ik heb het ook. Werkt super.
Niks geen last meer van spyware enzo.

Waomi (Elcaro x Elmero B)
Bekijk ook eens mijn advertenties op de BoktMarkt

Vinka
Berichten: 1177
Geregistreerd: 29-01-03
Woonplaats: Hattem

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-10-04 19:22

Ik heb ook Ad-aware en ook nog SpywareGuard. Werkt goed!

Voor zover ik dat beoordelen kan...

Veirl

Berichten: 19814
Geregistreerd: 08-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-10-04 19:40

Onze 'computerman' heeft er pas ook Ad-Aware opgezet, maar nooit meer naar om gekeken. Ik zie dat het er nog wel op staat, maar nooit eens een foutmelding ofzo Lachen

Vinka
Berichten: 1177
Geregistreerd: 29-01-03
Woonplaats: Hattem

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-10-04 19:45

Je moet het wel updaten en laten draaien anders heb je er natuurlijk niets aan...

Sammie

Berichten: 71641
Geregistreerd: 04-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-10-04 19:48

Idd! Je moet zelf dat programma laten draaien, het is geen Norton die uitzich zelf gaat.

- Offline -

Gast739Jarig

Berichten: 3333
Geregistreerd: 06-10-03
Woonplaats: Heppen (Belgie)

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-10-04 10:30


Spammen mag niet, dus klik niet op deze link om een kersvers forum te bekijken.
http://www.plaingoodhosting.com voor iedereen die hosting zoekt

Elke

Berichten: 5883
Geregistreerd: 15-10-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-10-04 14:22

Als ik zin heb gebruik ik em ook wel eens. En hij werkt wel goed ja Lachen

en waarom neem je niet een ander download programma dan kazaa?
wij hebben zelf ook kazaa maar omdat we naar iets anders op zoek waren (bij kazaa had je heel veeel foute liedjes er tussen zitten, of met een ruis, of ze doen het niet enzo.) hebben we Shareaza erbij gedaan en die werk ook super OK dan!

    Lovers ... marko ...
Marko is verkocht...

gliss

Berichten: 4881
Geregistreerd: 17-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-10-04 11:23

Elke schreef:
en waarom neem je niet een ander download programma dan kazaa?
wij hebben zelf ook kazaa maar omdat we naar iets anders op zoek waren (bij kazaa had je heel veeel foute liedjes er tussen zitten, of met een ruis, of ze doen het niet enzo.) hebben we Shareaza erbij gedaan en die werk ook super OK dan!

Ik wil eigenlijk wel graag kazaa houden. Maar ik wil de gewone kazaa niet downloaden omdat je daar echt zo veel troep bij krijgt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 bezoekers