Hoe krijg ik dit weg?

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
_Tiara
Berichten: 3794
Geregistreerd: 11-08-04

Hoe krijg ik dit weg?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-09-04 15:19

Ik heb gister in een keer dit balkje gekregen:
Afbeelding

Net zoiets als die my search web troep alleen dit kan ik ook niet wegkrijgen als ik er met de rechtermuisknop klik .
Weet iemand hoe ik dit irritante ding weg kan krijgen?


Siempie

Berichten: 30310
Geregistreerd: 18-01-02
Woonplaats: Beverwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-04 15:20

Adaware of Spybot draaien, ook kun je kijken of er per ongeluk een programma is geinstalleerd op je pc wat er niet thuis hoort

_Tiara
Berichten: 3794
Geregistreerd: 11-08-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-09-04 15:28

Ik heb adware aan gezet Lachen .

Talisa

Berichten: 9037
Geregistreerd: 18-06-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-04 15:40

eff bij je software kijken en dan Search Online ofzooww verwijderen Haha!

-

Laulitz

Berichten: 8097
Geregistreerd: 02-04-04
Woonplaats: België

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-04 16:12

heb ik ook op de com... zo irri... ik weet hoe je ervanaf komt, maar het staat er zo weer op.....

Two things: if it makes you happy, do it. If it doesn't, then don't.

Tab for a cause:Goede doelen steunen door nieuw tabbladen te openen in je browser!

_Tiara
Berichten: 3794
Geregistreerd: 11-08-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-09-04 19:34

LauEef schreef:
heb ik ook op de com... zo irri... ik weet hoe je ervanaf komt, maar het staat er zo weer op.....

Hoe krijg je het er dan af (al is het maar voor even Haha! )?

Langtand
Berichten: 424
Geregistreerd: 05-05-04
Woonplaats: Haaren

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-09-04 20:30


MsN statuz >> zie AVATAR!! WERKT ECHTT!!!

manzano

Berichten: 17686
Geregistreerd: 22-10-01
Woonplaats: Vleuten

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-09-04 16:11

Ik kreeg hem weg door msn-plus te deinstalleren (daarmee is hij erop gekomen.

Kusia

Berichten: 4225
Geregistreerd: 27-02-03
Woonplaats: Rhoon

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-09-04 16:24

Ik heb het ook gehad. Er is een andere methode om dat hooguit irritante ding weg te halen. Hoe precies weet ik niet, dus mijn excuses als het niet soepel loopt.

Op de searchbar moet je op een 'leeg' stukje op je rechtermuisknop klikken, als het goed is zie je dan ergens 'help', daarop klikken en als het goed is krijg je dan een sub-menu. Bij één van die keuzes krijg je (als je daarop geklikt hebt) getallen te zien, die je moet overtypen. Doe dat en je bent verlost van dat prul Haha!

Er zijn geen paarden die op ezels rijden, maar er zijn wel ezels die op paarden rijden!

balans
Berichten: 1589
Geregistreerd: 03-10-03
Woonplaats: Elburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-09-04 12:19

Zo een ding heb ik ook. Ik lat hem gewoon staan, maar je kan hem heel simpel wegkrijgen. Ga na beeld (staat boven het plaatje met het kruis) En dan werkbalken en dan op my web search klikken en dan is die weg.

Ilse

Berichten: 11602
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-09-04 12:57

Ik heb precies zelfde, en met Adaware of Spybot gaat hij niet weg. Hij blijft eens in de zoveel tijd terug komen.
Ik werk nu via Mozilla en heb nergens last meer van Haha!

RAISER

manzano

Berichten: 17686
Geregistreerd: 22-10-01
Woonplaats: Vleuten

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-09-04 13:11

balans schreef:
Zo een ding heb ik ook. Ik lat hem gewoon staan, maar je kan hem heel simpel wegkrijgen. Ga na beeld (staat boven het plaatje met het kruis) En dan werkbalken en dan op my web search klikken en dan is die weg.

Bij mij stond hij daar niet bij dus zo kon het bij mij niet. Tevens kreeg ik ook nog een hele onderbalk er steeds bij. Waar ik ook dingen kon aanklikken of invullen om te zoeken. Heel irritant. M'n halve beeld was gevuld.

Neej

Berichten: 16597
Geregistreerd: 25-08-03
Woonplaats: huisje, boompje, beestje <3

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-09-04 13:45

ik heb ook zoiets alleen zit er bij mij een balkje op m'n startbalk..
search assistant heet ie.. zat er zomaar ineens en alles er al overheen gegooid (adaware, spybot, spywareblaster) maar blijft erop staan..
zo irritant!

zeg mijn naam en ik blijf maar als ik rond mij kijk
Dit is het niet waard..


Neej fotografeert! rckfotografie.nl
Ned Lux Int Bel Dk Hr Ch. Forever Texas from ChurchKnights NJK'11 BelW'12 BNLW'14 BNLW'16 Ollie krijgt er een broertje bij!

Mlies

Berichten: 13118
Geregistreerd: 23-07-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-10-04 16:03

Kusia schreef:
Op de searchbar moet je op een 'leeg' stukje op je rechtermuisknop klikken, als het goed is zie je dan ergens 'help', daarop klikken en als het goed is krijg je dan een sub-menu. Bij één van die keuzes krijg je (als je daarop geklikt hebt) getallen te zien, die je moet overtypen. Doe dat en je bent verlost van dat prul Haha!



Dankjewel, hij is weg Haha!

Kusia

Berichten: 4225
Geregistreerd: 27-02-03
Woonplaats: Rhoon

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-10-04 16:05

Ben blij dat mijn wazige beschrijving heeft geholpen Knipoog

Er zijn geen paarden die op ezels rijden, maar er zijn wel ezels die op paarden rijden!

Careano

Berichten: 5394
Geregistreerd: 09-05-04
Woonplaats: Wales

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-10-04 12:03

Ik had dit ook steeds.. mijn vader heeft er 2 uur aan gezeten en hij is nu ook weg Tong uitsteken ja men vader kijkt niet op bokt he Knipoog

    Emily Nevita L2 + 2 <3
      Lief, jij blijft jouw leven lang bij mij!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 bezoekers