virusmelding bij opstarten

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Caroline81

Berichten: 632
Geregistreerd: 26-11-02
Woonplaats: Gouda

virusmelding bij opstarten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-09-04 13:33

Ik krijg elke keer een virusmelding bij het opstarten en er wordt gezegd dat ik een scan moet doen. Er staat een bestandsnaam bij.
De scanner vind 'm elke keer en maakt 'm dan onschadelijk. Dat heb ik nu dus al een keer of 10 laten doen maar het helpt niet.
Via verkenner of search kan ik het bestand niet vinden.

Wie weet raad?

Leer van de fouten van anderen, je hebt niet genoeg tijd om ze allemaal zelf te maken...


unique

Berichten: 212
Geregistreerd: 04-10-01
Woonplaats: Lienden (gelderland)

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-09-04 13:37

misschien even een andere virusscanner erop zetten?

quappa
Berichten: 487
Geregistreerd: 27-08-04
Woonplaats: dordrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-09-04 13:37

een hele goede en bekende scanner is http://www.housecall.com
daar kan je een goede scanner vinden (driect op: http://www.housecall.antivirus.com )
die verwijdert hem meteen en als het niet mogelijk is geeft hij dat ook aan.
Als je die site opent moet je op de link klikken met een verhaaltje en dan "scan now its free"
daarna opnieuw opstarten en hij is weg Lachen
succes! laat even weten of het gelukt is!

liefs

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-09-04 13:38


Amor Vincit Omnia

Chica

Berichten: 12277
Geregistreerd: 04-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-09-04 15:08

Verplaatst naar FZ.

In 1912: Dingen werden gebruikt. Mensen waren geliefd.
In 2012: Mensen worden gebruikt. Dingen zijn geliefd.
Some days you're the dog Some most days you're the hydrant


Met beide voeten op de grond, kom je geen stap vooruit
Dag lieve Niamh..HVJ

Caroline81

Berichten: 632
Geregistreerd: 26-11-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-09-04 18:41

housecall en die van SP vinden allebei niks Verward
Maar ik blijf die melding krijgen, al voor ik mijn eigen account in ga.

Leer van de fouten van anderen, je hebt niet genoeg tijd om ze allemaal zelf te maken...

quappa
Berichten: 487
Geregistreerd: 27-08-04
Woonplaats: dordrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-09-04 20:02

laat de andere accounts anders ook even scannen?
het is mogelijk dat een andere account een virus of trojaan heeft opgepikt en dat jouw account nu ook meldingen krijgt, housecall beprekt zich namelijk enkel tot de account die aan staat Lachen
succes


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot en 3 bezoekers