Sir Search, wat te doen??

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Paradise

Berichten: 1936
Geregistreerd: 19-09-03
Woonplaats: Breda

Sir Search, wat te doen??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-09-04 01:25

hey,

Als ik Internet Explorer open krijg ik geen "normale" adresbalk meer.
Ik krijg wel aan de linkerkant een klein balkje van Power Search en rechts een kleine van Google.
Dus als ik nu bijv. naar bokt wil moet ik dit eerst bij Power Search intype, als ik dan op enter druk ga ik door naar de Sir Search waar ik een koppeling krijg naar bokt.nl
Maar ik wil graag de normale adresbalk weer terug en heb echt geen idee hoe dit zo gekomen is...

Kan iemand me uit de brand helpen?? Haha!

Hier zie je hoe het eruit ziet Scheve mond

Afbeelding


Siempie

Berichten: 30310
Geregistreerd: 18-01-02
Woonplaats: Beverwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-09-04 10:18

Ik denk dat je het beste even Ad-aware en Spybot kunt laten draaien, in het sticky bovenaan FZ staat waar je dat kunt vinden.

Mireille

Berichten: 41958
Geregistreerd: 06-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-09-04 10:28

Of even boven aan: Beeld > Werkbalken > Adresbalk, Misschien wil dat al helpen.

Ik neem aan dat Sir Search ingesteld staat als startpagina?

Mijn naam is haas.

Incognito! 8-)

Paradise

Berichten: 1936
Geregistreerd: 19-09-03
Woonplaats: Breda

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-09-04 11:34

Siempie schreef:
Ik denk dat je het beste even Ad-aware en Spybot kunt laten draaien, in het sticky bovenaan FZ staat waar je dat kunt vinden.


Ik heb gisteren spybot er al overheen gegooid, die had wel wat gevonden, heb ik verwijderd maar dit blijft nog steeds. Dus of het is geen spyware of het word niet gezien als spyware. Al lijkt het me wel een makkelijke manier om te volgens waar ik allemaal naar toega want ik moet dus elke keer langs die Sir Search...

Paradise

Berichten: 1936
Geregistreerd: 19-09-03
Woonplaats: Breda

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-09-04 11:35

Fairie schreef:
Of even boven aan: Beeld > Werkbalken > Adresbalk, Misschien wil dat al helpen.

Ik neem aan dat Sir Search ingesteld staat als startpagina?


Nee helpt ook niet..

Ik heb als startpagina gewoon "about:blank"

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36252
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-09-04 12:10


ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Siempie

Berichten: 30310
Geregistreerd: 18-01-02
Woonplaats: Beverwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-09-04 12:27

Dat is idd de beste oplossing Bart, helaas werken sommige site's niet heel goed met mozilla ( de avatar van Anya is ook gigantisch snel in mozilla, in IE niet).

Heb je ook al Ad-aware gedraaid? ( wel updates binnen halen) Die controleert andere dingen dan dat spybot doet.

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-09-04 12:30

BartVB schreef:


Bart heb je aandelen in Mozilla?


Ik gebruik het niet omdat niet alle CMS systemen er lekker mee draaien...ook andere WA doen het daar ook niet op...Scheve mond

Paradise

Berichten: 1936
Geregistreerd: 19-09-03
Woonplaats: Breda

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-09-04 21:03

Het is al opgelost Lachen
Heb even bij software gekeken wat er gisteren was geinstaleerd en daar stond iets van google tussen, heb dat verwijderd
tada daar was m'n adresbalk weer


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Muurp en 1 bezoeker