Word omzetten naar JPEG?

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Soprano

Berichten: 2574
Geregistreerd: 27-03-04
Woonplaats: Bornem (provincie Antwerpen)

Word omzetten naar JPEG?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-08-04 12:09

Ik had in een word docement tekst door een foto gedaan gewoon als probeersel, maar kan je Word nu ook omzetten naar JPEG??? En hoe moet je dat dan doen?


Rainie

Berichten: 9123
Geregistreerd: 01-05-03
Woonplaats: Nuenen

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-08-04 13:16

Dan moet je dat document openen, op printscreen drukken en naar een bewerkingsprogramma gaan (psp, ps, paint), op ctrl C drukken en je afbeelding opslaan als .jpg Lachen

... And we like all the fluffy animals.


Soprano

Berichten: 2574
Geregistreerd: 27-03-04
Woonplaats: Bornem (provincie Antwerpen)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-08-04 13:53

Waar staat dat printscreen? Verward

Rainie

Berichten: 9123
Geregistreerd: 01-05-03
Woonplaats: Nuenen

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-08-04 14:00

Bovenaan bij je toetsenbord.

F11 - F12 - PrtSc

... And we like all the fluffy animals.


Soprano

Berichten: 2574
Geregistreerd: 27-03-04
Woonplaats: Bornem (provincie Antwerpen)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-08-04 14:08

Dat gaat wel maar dan heb ik heel de pagina en niet alleen de foto Scheve mond

Rainie

Berichten: 9123
Geregistreerd: 01-05-03
Woonplaats: Nuenen

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-08-04 14:17

Dan moet je hem uitknippen.

Bij paint moet je de hoek van het plaatje in de hoek van het progeamma zetten (erheen slepen dus.)

En dan het kleine vierkantje in de rechteronderhoek naar de hoek van je plaatje trekken.

... And we like all the fluffy animals.


Margreet

Berichten: 18236
Geregistreerd: 24-08-01
Woonplaats: Gooi- en Eemland

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-08-04 14:41

Ik denk dat het handiger is om gewoon een fotobewerkingprogramma te gebruiken om je tekst er doorheen te zetten.
Word is daar niet echt ideaal voor, beetje omslachtig allemaal.

Nulla tenaci invia est via

Soprano

Berichten: 2574
Geregistreerd: 27-03-04
Woonplaats: Bornem (provincie Antwerpen)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-08-04 14:44

Maar het probleem is dat hij er niet helemaal opstaat. Zo is hij dus:
Afbeelding

Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-08-04 22:15

Rechtsklikken op de foto, dan kopieren aanklikken. Foto programma opstarten, dan plakken Lachen

Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!

supertygetje

Berichten: 2918
Geregistreerd: 24-02-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-08-04 06:11

Romkabouter schreef:
Rechtsklikken op de foto, dan kopieren aanklikken. Foto programma opstarten, dan plakken Lachen


ja, lijkt me ook de makkelijkste manier


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Vagabondo en 4 bezoekers