hoe internetaansluiting?

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
verootjoo

Berichten: 20562
Geregistreerd: 19-10-03

hoe internetaansluiting?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-08-04 20:46

ben ik weer, de pc analfabeet Haha!

Ik heb dus sinds kort een laptop, en een inet aansluiting op mn kamer. Nou dacht ik dus, dat is leuk, stekkertje in pc, stekkertje in inet kastje, en klaar. Maar zo werkt het dus niet :/. Je moet er eerst nog wat mee doen, maar wat weet niemand bij mij thuis. Bloos Wie kan mij nu vertellen hoe ik die inet aansluiting in orde maak? Clown Ik wil eindelijk echt inet op mn kamer Vingers aflikken


Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-08-04 20:50

Hi, hebben jullie een router thuis? Hebben jullie meerdere pc's op internet?

verootjoo

Berichten: 20562
Geregistreerd: 19-10-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-08-04 20:54

jup, we hebben zo'n modem, en daarvan is het kabeltje ofzo door getrokken naar mijn kamer en daar zit zo'n kastje op de muur Clown We hebben nu al 3 pc's op dat inet.

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-08-04 20:57

kastje waar ook de andere 3 op zitten?

verootjoo

Berichten: 20562
Geregistreerd: 19-10-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-08-04 21:00

nee, het kastje waar het uiteinde (denk ik) uitkomt van het draadje wat doorgetrokken is Verward

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-08-04 21:01

Dus niet zo: Modem--->Router (kastje waar de kabels naar de andere 3 pc's heen gaan)---->laptop?

verootjoo

Berichten: 20562
Geregistreerd: 19-10-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-08-04 21:05

nee volgens mij gaan de kabels meteen uit de modem naar de pc's Verward Kan dat?

Ranja

Berichten: 3524
Geregistreerd: 15-02-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-08-04 23:15

Dat zou ook kunnen ja. Maar je moet wel een juist ip adres hebben. Ik weet niet of jouw modem/router ip adressen uitdeelt...

Ik denk altijd eerst goed na, voordat ik iets stoms zeg - Loesje

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-08-04 08:31

Ga naar een andere pc, en ga dan naar uitvoeren (of run engels) en typ daar cmd (of command nederlands) en doe dan ipconfig en wat daar staat moet je hier even kopieren, of een printscreen van maken...


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Celestial, Femke_Tweety, Fish_n_Chips, Mondy en 11 bezoekers